tiistai 8. toukokuuta 2012

Tosi treenit...

Haikeaa oli aamulla, kun koti tuntui jotenkin tyhjältä :-((. Saas nähdä miten Viski ja Tupla suhtautuvat Kiitoksen pois menoon. Toivotaan, ettei mitään nahisteluja lauman uudelleen järjestelyssä tule.

Maanantai-iltana tokoteltiin Teivossa Hannan kanssa. Tuplan treeni;

Ensin seuruuta. Ei ihan niiin pahassa vireessä kuin viime treeneissä. Mutta häröilyjä silti. V***u tää on ihan kamalaa. Tehtiin seuruuta myös idarin merkeillä + käskytyksin ilman jääviä.

Sitten jääviä, istumisenkin osaisi tehdä nyt ihan hyvin. Lisäksi stoppi juoksusta.

Ruutu pallolle. Merkillä hämykäskyjä ja meni aika monta kertaa lankaan :-O. Lopulta osasi kuunnella. Loppuosa erikseen, ihan siististi.

Luoksetulo, Hanna heitti stoppiin pallon, jotta saatiin taas voimaa stoppiin. Tämän lisäksi seisomisesta luoksetulo eteen asti. Aika siisti.

Sitten Tupla meni paikkamakuuseen. Makoili melko rauhassa, pari kertaa siirsi tassua johonkin, kävin siirtämässä takaisin paikoilleen. Sitten tapahtui sellainen kevyt pikku paniikki, jossa meinasi tulla hetkeksi löysät housuun... Hinkattiin Huin eteenmenoa, kun se rontti varasti koko ajan Hannan pienestäkin liikahduksesta. Hämykäskytin Huita ja pallokin oli siellä valmiina. Lopulta usean toiston jälkeen Hui sai "oikean käskyn" lähteä ETEEN. Ja sehän lähti kuin nappi housusta. Mutta niin lähti joku muukin :-OOO. Tupla singahti paikka makuusta myös eteen ja sinne ne iloisesti juoksi pallolle molemmat pojat... Hui oli etumatkassa ja sai itselleen kuuluvan pallon, Tupla juoksi Huin ja pallon ympäri ja taisi olla itsekin vähän ihmeissään, koska juoksi yhtä lujaa takaisin mun luokse... Huh..huh.. En tiedä miten olisin ikinä päässyt tuosta yli, jos olisi jotain tapahtunut. Hui ei tainnut edes huomata koko juttua ja sai eteenmenon varuiksi uusia ilman mitään ongelmia (jos ei lasketa sitä, että edelleen varasti :-D)... Jestas, miten ihminen voi olla tyhmä... Huhhuh. No, tämän jälkeen Tupla sai paikalla olo rääkkiä häiriöineen ja tulee saamaan ihan joka ikinen treenikerta tästä eteenpäin... ehkä seuraavat kolme vuotta tai jotain...

Huuuhh.. kun tuosta toinnuttiin, otettiin toinen setti.. Tuplalle ohjattu vasen, aika siisti!

Sitten tunnariin, jossa paljon kapuloita + oma piilotettu nurmikolle. Tooosi hätäinen haistelu ja oman viereisen pokkana toi... Pieni jäähypenkki-istahdus ja uusinnalla malttoi tehdä paremmin töitä. Vissiin oli vähän painetta vielä puserossa Tuplallakin.

Lopuksi kaukoja, takapalkka ja läheltä. Teki hyvän, jähmeän sarjan.


Ei kommentteja: