torstai 10. toukokuuta 2012

Tokottelua

Eilen olin Viitapuistossa Ikaalisten suunnilla, Tuplakin sai treenata:

ENsin piiitkältä matkalta puun kiertoa ja siihen mennessä eteenmenon maahan meno - jess tippui hienosti!! Sitten luoksetuloa kovalla vauhdilla, pelkkää eteentulemista suoraan ja törmäämättä. Osasi.

Seuruuta, rauhallisella fiiliksellä, teki aika siistiä. Koskee kyllä nyt edelleen jalkaan, mutta ei paina. Käännöksissä taas ylityöskenteli, yritin hillitä sitä vähän hidastamalla ennen käännöstä.  Tehtiin seuruuta myös idarin merkeillä.

Liikeestä istuminen pk-tyyliin, osasi.

Ohjattu, vein itse kapulat, vasen haku. Vasemmalle heitin myös pallon. Hyvin pystyi tekemään merkin ja väisti palloa kapulan haussa liioitellun kaukaa, mutta ihan siisti suoritus. Perusasentokin siisti. Hyvä.

Tästä tunnariin, jossa kasa + oma piilotettu + heitin kapuloita ja palloja rattaisiin, eikun matkalle. Hyvin teki tästä huolimatta, siisti.

Kaukoja jumpattiin, jumahti takapalkalla :-o. Sitten ilman takapalkkaa ja liioitellusti halusin sitä työskentelemään taakse.

Lopuksi Taina häiriköi paikalla makuussa, Tupla nousi parikin kertaa. Aika kovaa häiriötä kyllä tehtiin, mutta ei sieltä saa nousta vaikka kuinka houkutellaan tai käsketään.

Tänään aamusta piti mennä Marian kanssa treenaan Menkalaan, no, kävi miten kävi ja mä treenasinkin aamulla ensin yksin :-) :
seuruuta, siistiä, kun tekee yksin ja rauhallisessa olosuhteissa...

Kiertoa + eteenmenon maahan -ekalla ei meinannut mennä alas asti, sai kurinpalautuksen. Sen jälkeen tippui hienosti - lelupalkka.

Liikkeestä istu, osasi.

Noudon tuonteja tooosi vinosti. Hyvin hoksaa nykyään suoristaa itsensä, nyt vähän meinasi suoristaa "yli" toiselle puolen.

TUnnari, kolme kasaa, oma piilotettu. Hyvin haisteli kaikki kasat ja löysi lopulta oman, tuonnin yhteydessä lauma pikkupoikia juoksi Tuplan ja mun välistä, mutta hyvin Tupla fokusoi tekemiseen ja vain puikkelehti poikien jalkojen seassa ja toi rauhassa omansa!

Kaukojumppaa ja teki jopa backin teknisesti oikein! Jee.

Sitten vähän ajan päästä uusi treeni Marian kanssa :-D.

Ensin Tupla paikkamakuuta sen aikaa, kun Luja teki tottista. Kyllä se vetovoima vaan kääntää niitä etujalkoja kentälle :-/. Muutoin rauhallinen.

Sitten kisapalkalla ruutu - todella hyvä paikka, vauhti ja loppuosa!

Kisapalkalla seuruuta - no, kohtuullista kyllä, mutta pari kontaktin tippumista ja yksi "tekisi mieli purra"-juttu, johon reagoin - hyvä minä! Kosketti jalkaan, mutta ei estänyt. Ihan liian tiivis tokokentälle joka tapauksessa. Kisapalkka.

Tunnari kuudella kapulalla, rivi. Hyvä rauhallinen perusasennossa odotus!! Vauhdikas meno ja hieman hätäilyn makua haistelussa, arpoi reunimmaisen ja keskimmäisen = oman välillä hetken. Oma oli kuitenkin se joka maasta nousi. Pyöräytti kapulaa luovutusta odottaessa.

Lopuksi kaukoja. Ensin takapalkalla, mutta TAAS jumahti. Oli takapalkka otettava pois. Teki vallan siistin sarjan, joskin olin kyllä kisamatkaa paljon lähempänä.


Ei kommentteja: