maanantai 28. toukokuuta 2012

Tokoa kertaa kaks

Tänään aloitettiin loppukiri kohti Kuopioo. Olisi muuten vähän kirittävää. Paljon hyviä syitä miksi olen ollut nyt tosi laiska tokon kanssa. Liekö ramppikuume sm-kisojen alla....

Aamulla Tainan kanssa. Ensin Tupla hyödynsi Menkalan kentän merkkiviidakkoa, joka oli koululaisten liikuntatunnin satoa. Niitä oli kymmeniä - merkkejä siis. Toisella kentällä pelattiin pesäpalloa. Tupla teki oudon rauhallisen ja siistin seuruun. Ihan ihmettelin, että onko mulla jonkun muun koira mukana??!!

Sitten ohjatun suunnat, ihan vaan merkille + kapulan heitot vinoon. Vasen hyvin, oikea kerran uusiksi, kun jäi takaosa laiskottelemaan ja vinoon.

Tunnari, oma piilossa heinikossa ja jonkun verran kapuloita ympärillä. Ihan siisti suoritus, hyvä paluu vauhti. Palkka luovutuksesta, jossa yritti taas irrottaa ENNEN käskyä. (Tasapainottaakseenko pk-touhuja???)

Ruutu, merkiltä epäröi lähtöä - nyt ei parane ehkä tehdä yhtään häiriötreeniä, koska tämä on pikkuisen jättänyt jälkensä Tuplaan. Ruutuun ensin vähän turhan etuosaan, odotin että korjasi taaemmaksi. Sitten uusinnalla tsiljoonaa taakaa yli. Palkkasin sit kuitenkin...

Kaukoja, teki läheltä siistit ja oikeat vaihdot - jessss!

Idarin osalta vain jäävät. Istuminen oikein, hyvä. Maahan oikein ja vallan suoraan, hyvä. Seisominen pallo avulla kerran itse + pari testiä apuohjaajan pallon heitolla. Kaikki stopit kuulema ihan pätevästi.

Illalla toinen setti Hannan kanssa:
seuruuta. Nyt taas painoi jonkun verran, ei sikana, mutta painoi. Rauhoittui pitkään seuruunsa. Ainiin, ihan alkuunsa haukahti ja komensin sen autoon.

Idari, ensin seuruuta, edisti TODELLA paljon, kesti taas aikansa ennen kuin rauhoittui. Asennoista vain istu ja seiso. Seisoon apparin heitto. Molemmat kait ok.

Luoksetulo, apparin heitto stoppiin. Haa- nytpä osasi sitä odottaa ;-). No, en ole tästä vielä huolissani Tuplan kanssa. Seisosta makuu, nytkin vähän kurkisteli Hannaa sen näköisenä, että olisiko pallon lennätystä tiedossa. Hyvä maahansyöksy. Loppuosakin, siisti.

Ruutua, merkki ok. Ja tsiljoonaaaa ruutuun ja tosi pahasti yli. Uusin uesamman kerran ja aika reippaasti ziljoonaa yli. Että sitä saa mitä tilaa tai jotain.

Toinen setti; kaukot läheltä. Ei tehnyt yhtä puhtaita kuin aamulla, mutta pikku hiomisella päästiin.

Ohjattu, oikea. Kapuloita ei näkynyt YHTÄÄN. Siis ei yhtään. Ihmeellisesti Tupla suoritti tehtävän, todella arpomisella kyllä meni, joutui selkeästi etsimäänkin kapulaa, kun ei vaan näkynyt.

Tunnari, oma piilossa heinikossa ja paljon kapuloita. Nyt etsi pitkään, nosti lopulta yhtä, ja jatkoi etsintää. Löytyi omakin sieltä lopulta, yllättävän hyvä paluuvauhti pitkän etsimisenkin jälkeen.

Kyllä tota säätöä pientä ja isoa on paljon. Hohhoijaa. Välillä vähän puuduttaa :-). Mutta jatketaan tästä, huomenna kait vain pihatreeniä, kun on oma osteopaattihoitokin. Josko toi selkäkin vielä joskus...

Ei kommentteja: