tiistai 29. toukokuuta 2012

Pihassa

Seuuta, jalan tömistelyä, kun osui. Ja osuuhan se. Vasempaan käännöksessä oikein tönäisee mua päin samalla kun tekee ylikäännöksen takapäällään...

Idari, nyt seuruu paljon parempi kuin eilen. Teki ihan hyvät asennot, käsittääkseni. Seisomisen vahvistin, että pysähtyisi heti. Pysyi aika kivasti asennoissa suorana.

Ruutu, nyt muisti pysähtyä ennen takarajaa, perus normipaikka siis löytyi takaisin. Oikea takanurkka :-).

Kaukoja, lähes kisamatkalta, joku halko jalkojen edessä. Pystyi aika kivoihin vaihtoihin, mutta kuvitteli tietävänsä järjestyksen minua paremmin ;-).

Tunnari. Vain yksi hämy ja oma piilotettuna voikukkien sekaan. Koski hämyyn, nosti haistelun jälkeen oman. Hyvä palautus, levottomasti piti luovutusta. Otin kokonaan uusiksi. Nyt malttoi olla koskematta väärään, mutta joutui tosin pitkään etsimään omaa. Hyvä palautus, piti paljon paremmin loppuun asti kapulan. Myös viereen siirtyminen ok.

Sitten paikka istumista Viski häiriköiden, yritän nyt vahvistaa, että pää pitää pitää eteenpäin suorassa vaikka häiriötä olisikin muualla. Ehkä vähän turhaa alkaa tässä kohden tätä säätämään, kun sm-kisoihin on aikaa - vähän. Tätä olisi voinut jo hieman aiemmin tehdä, ehkä about 2 vuotta sitten. Tai 2,5.

Ei kommentteja: