keskiviikko 30. toukokuuta 2012

tokot

Iltamyöhällä tokot - kiitos taas Hanna!

Tupla aloitti kaukoilla. Läheltä. MUTTA hyvin! Eihän ne kaukaa toimi sm-kisoissa, se on selvä, mutta olen vaan niiiin iloinen, että tekniikka taas toimii edes läheltä.

Idari, sei-is-maa. Meni ekan seisomisen istumaan :-/. Ei viime vuonna arponut treeneissä yhtään asentoja, nyt virheitä tulee :-/. Mietin kyllä, että koiralle tulee ikää kohta JO KOLME vuotta, ehkä se pitäisi välillä muistaa.... Eli, treeniä treeniä. Idari sinällään oli suht siistiä tänään.

Ruutu, kehänauhasta + hämymerkeistä huolimatta komea sisäänmeno ja nappi paikka siellä oikeassa takakulmassa ;-)).

Luoksetulon seisomisesta vain läpijuoksu.

Seuruuta käskytyksin. Teki itseasiassa Tuplaksi aika siistiä. Edelleen osuu jalkaan jne., mutta paljon paljon huonompiakin on nähty. Tähänkin kuin Kuopiossa pystyisi niin pitäisi olla ehdottomasti "tyytyväinen". No, ei liikaa herkkua... juoksusta täyskäännöksessä ensin pieni hipaisu hampailla jalkaan ja heti huomautin. Sitten uudelleen juoksusta täyskäännös ja kunnon nappaisu!! Ajoin koiran pois kentältä häpeämään ja miettimään tekosiaan. Tämän jälkeen taas oltiinkin hyvin kilttiä poikaa ja täyskäännöksiäkin juosten sai tehdä ihan miten vain. Aina silti pakko vähän kokeilla....

Tämän jälkeen tunnari, jossa teki pitkästä aikaa vanhan virheen eli potkaisi kapulaa ja nosti sen ja vielä pokkana toi! Ehkä ihan hyvä, että tämä virhe nyt tuli esiin eikä esim. Kuopiossa.. Pahastihan Tupla ei ole kapuloita potkinut, mutta välillä aina tekee tuota. Mutta nyt tosiaan vielä nosti sen kapulan. No, en jaksa kauheasti murehtia, ehkä pitää olla ainakin siitä tarkkana ettei saa taas alkaa potkia niitä! Uusinnalla tietty ihan ok suoritus.

Ei kommentteja: