maanantai 12. maaliskuuta 2012

Treeniä..

Äh.. nyt tuntuu siltä, että olen taas antanut pikku hiljaa Tuplan tehdä entistäkin epäsiistimmin asioita ja homma alkaa repsahtaa. Tänään oli tosi monessa liikkeessä huomauttamista, juuri niitä pieniä juttuja, jotka vaikuttavat tarkemmassa arvostelussa kyllä "ihan kivasti". Miten voikin olla niin vaikeaa pitää omistaKIN kriteereistä kiinni... Hemmetti.

Tupla aloitti seuruulla. Ja se oli kyllä aika hanurista tänään. Yritti haukahdella, kerran nappasi jalkaan, pomppi ja sääti. Nyt pitää olla taas kyllä ihan HIEMAN tiukempana asian suhteen vaikka kainalopalkkaa käytänkin. Seuruusiin tehtiin myös jäävät kertaalleen, istuminen ja juoksusta seiso ja maa. Seisoonkin saatiin kunnon voima, kun otin vähän vartaloapua apuun.

Luoksetulo oli sentäs ihan komea. Tein koko liikkeen. Seisomisenkin pysyi suorassa. Maahan meni maahan asti ja loppuosa siisti, otin sivulle siirtymisen askelavulla. Niin, alun jätössä tökkäs kerran nenää maahan päin, Hanna heti tiukkana ärähti Tuplalle -> tätä jatketaan.

Sitten ruutu merkiltä vasuriin. Ja jep, ilman tuplakäskyä jäi taas vajaaksi. Helvetti, että on vaikeeta. Uusinnalla ja tosi tiukalla käskyllä tietysti meni taakse. Ruudusta luisui takaa yli niin että soi.

Sitten ohjattu, jossa merkki tietysti hyvä, koska tässähän se menee mielellään merkin taakse "kohti" kapuloita. Mutta oikean puolen kapulan nosto olikin sitten törkeää sikailua, tajusin sentäs puuttua ja ärjäsin ihan kunnolla ja kävin laittamassa kapulan takaisin. Uusinnalla pystyikin sitten ottamaan nätisti.

Tunnarissa paljon kapuloita ja tiukka NÄTISTI -käsky ennen kapuloita, oli niin tiukka, että Tupla pysähtyi ja oli kääntyä mua kohden. Annoin uuden oma-käskyn ja perään vähän lievemmän nätisti. Meni kyllä keskeltä sisään, mutta hyvin varoi kapuloita. Haisteli hyvin ja lopulta osui omaan, vauhtipalkka.

Kaukoissa pitkältä matkalta ja niinhän se sitten laiskotteli lähes vanhaan malliin seiso-maa (pomppasulla eteenpäin) sekä backin. Voi luoja..

Ei ihan nappiin mennyt, mutta kai tästä vaan kerätään taas jostain intoa ja aloitetaan jälleen hioa niitä perkeleen samoja ainaisia virheitä.

Ei kommentteja: