lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ja treeniä

Tänään vähän isommalla porukalla kivat tokotukset. Tuplan treeni:

Ruutu, merkiltä vasempaan. Ensin tuplakäskyllä merkille, teki hyvin - pallo palkka. Sitten uusinta yhdellä käskyllä, teki hyvin! Karkas merkiltä ruutuun, joten uusiksi se osio. Ympäriltä tuli muutama hämykäsky, kuunteli hyvin eikä reagoinut! Lähti tällä kertaa vasta, kun sai oman käskynsä :-). En pysäyttänyt ruutuun, meni takaa reilusti yli ja korjaili hetken aikaa. Loppuosa siisti. Yhden kerran makuussa nenä maahan ja vähän levotonta. Tohon tarttis keksiä jotain.

Sitten peruuttamisen kautta kaukoja sarja. Yhden maa-sei jouduin korjamaan, kun popsautti takajalkansa reilusti liikkeelle. Muuten aika kivasti ja mukavalla fiiliksellä.

Tunnari, paljon kapuloita. Räjäytti kapuloita, siisti haistelu - vauhti palkka. Tohon räjäyttelyyn täytyy taas puuttua. Olen ollut sen suhteen turhan laiska tai piittaamaton.

Idaria, ensin käskytystä, mutta pelkkää seuruuta. On se melko eläväistä... Sitten asentojen kera, järjestys is-sei-maa. Asennot oikein ja seuruu _vähän_ parempi.

Lopuksi luoksetulo ilman pysäytyksiä ja vauhtipalkkaus.

Ainiin, ihan lopuksi otin pk-paikkamakuuta, kun oli kerran väkeä ja koiria mukavasti paikalla. Sinällään ihan rauhassa se siellä pötkötti, mutta nyt puutun kyllä tuohon, kun lonkka-asennon lisäksi kääntää vielä etutassutkin kentälle päin. Se alkaa olla jo ihan liikaa!

Ei kommentteja: