keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Treeeniä

Kivat oli treenit Hannan ja ipanoiden kanssa! Saatiin taas sitä häiriötäkin ihan omasta takaa :-D. Vaikkakaan ei siellä kokeissa ehkä merkit lähde kesken suorituksen tai kapulat lentele sinne ja tänne, mutta hyvähän näitäkin on treenata ;-)). Ja tietysti pikku-Ellan koiran halipulakin voi iskeä kesken seuraamisharjoituksen..

Tuplan treeni;

idari, ilman jääviä eli pelkkä seuruu käskytyksin. Kisapalkka. Oli aika lailla pom pom pom, varsinkin eka pätkä.

Ruutuun tuon jälkeen ja jesss merkki tosi hyvin taakse - ruutu tosin oikealle, joka on siis Tuplalle merkin suhteen helpompi. Pari hämymerkkiä matkalla ruutuun, ei haitannut. Paikka ruudussa taas siellä oikeassa takanurkassa, lähes takaa ulkoa. En sanonut stoppia. Makuu aika rauhallinen, sivulle tuli hieman kaartaen ulkokautta. Voisi tehdä siis loppuosan paremmin. Pitäisi muistaa ottaa pari kertaa taas tuotakin kuurina. Kisapalkka.

Tunnari kohtuullisen pitkältä matkalta ja rivissä. Taas levoton alku, yritin huomauttaa, kun siirteli tassuja. Hyvä haistelu ja reagointi, tosi reipas paluu! Tästä pallopalkka luovutuksen jälkeen.

Kaukojumppaa jokusia toistoja. Ihan jees.

Luoksetulo pitkältä matkalta ilman pysäytyksiä. Hyvä makuu, joskin ensin on hieman rauhaton (ei enää haistele) ja sitten alkaa skarpata, kun mä kävelen riittävän kauas. Voisi HETI olla skarppi asenne. Tuli tosi lujaa - vauhtipalkka ;-).

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Hih, oli kyllä häiriötä enemmän kuin tarpeeksi ;)