lauantai 28. tammikuuta 2012

Pikkuisen motivaation nousua näkyvillä

Itselläni siis. Koirahan toki tykkäisi treenata vaikka täyspäiväisesti :-). Eiliset Kanis treenit olivat ilmeisen kivat, koska aamulla tuntui siltä, että pitäisi päästä treenaan. No, pihatreenit niistä tulivat, mutta hyvä niinkin!

Ensin seuraamista kainalolla. Nyt keskityin noihin käännöksiin, jotka on myöskin tosi epäsiistit, erityisesti vasempaan käännös + vasempaan täyskäännös. Palkkasin käännöksen aikana, kun kontakti oli vielä ylhäällä. Näitä pitäisi tehdä paljon. SEuraamisessa on ollut niin paljon ongelmia ja on edelleen, että ei oikein noi yksittäiset käännökset ole vielä ollut työlistalla.

Sitten seisomista, pitkästä aikaa niin, että heitin pallon heti käskystä. Pari toistoa näin ja sitten yksi ilman palloa. Luultavasti ihan ok :-o.

Luoksetulon stoppi. Se näytti nyt ihan hyvältä ilman pallon heittoakin. Testasin myös maahanmenon, varmaa Tuplan liukutyyliä :-o.

Kaukoja. Yritin nyt miettiä seiso-maa ja seiso-istun omaa käsimerkkiäni, tuntuu että siinä voisin vähän paremmin itse auttaa koiraa tekemään suorituksen oikein paino taaksepäin. Tätä täytyy vielä testailla lisää.

Lopuksi tunnari pitkältä matkalta. Matkalla oli myös palloja sekä tyhjä tunnari ämpäri + ämpärin kansi. Tupla ensimmäisellä kerralla menikin ämpärille ja toi kannen :-o. Ilmeisesti frisbeen heittoa olisi ollut vailla... Uusinnalla malttoi mennä ämpäristä, kannesta ja palloista ohi tunnareille asti ja tekikin ihan hienon haistelun. Lähti niin hyvällä vauhdilla tulemaan minua kohden, että päätin rohkeasti palkata sen lennosta!

Huomenna jatketaan tokoiluja, toivottavasti ihan hallitreeneillä.

Ei kommentteja: