lauantai 28. tammikuuta 2012

Kanalassa

On tuo Kana-Areena kumma paikka, edelleen ihan joka kerta, kun sinne menee, haju on niiin kuvottava, ettei paremmasta väliä. Mutta sitten siihen tottuu..

Tupla aloitti ruudulla. Ihan jees merkki ja ruutu, valahti taas aika taakse paikka, mutta ihan hyvä niin :-). Loppuosassa tapahtui vähän sählinkiä, kun Ihme-pentu päätti karata häkistä meidän sekaan :-o. Mulle iski pieni paniikki, ettei Tupla vaan tinttaa pentua, mutta onneksi Tupla oli ihan fiksusti, vähän kulmahammasta piti huulen ja pallon "alta" vilauttaa, mutta ei onneksi muuta. Otettiin sitten loppuosa uusiksi, se olikin ihan siisti - kainalopalkka.

Sitten luoksetulo, suora. Alussa jäi jälleen kiinni haistelusta. Rontti-perkele! Hyvä vauhti, koko liike loppuun asti, palkatta.

Tunnari. Meni rumasti pitkästä aikaa kapuloille, lennätti yhden. Ihan siisti haistelu ja tuontikin melkein laukalla... Ei purrut. Ainiin, tässä myös teki kisamaisen virheen, eli meinasi haistella maata - haa, sain kiinni!

Lopuksi vielä hyppynouto loppuasentoon asti. Taisi olla ihan ok.

Paikalla olot tehtiin välissä. Istuminen ok, ei liikuttanut eikä haistellut. Paikkamakuussa pelkkää häiriötä - tää oli kiva treeni! Hyvin pysyi sivulla, meni maahan omasta käskystä ja nousi ylöskin hyvin. Tosi kiva ja erilainen treeni!

Toisessa setissä seuraamista, häiriönä. Lenteli pallot ja vieri kapulat, Zen hyöri ihan kyljessä kiinni ja vielä joukkoon heittäytyi ihmiset lattialle:-O. Tupla oli itseasiassa eri pätevä! SE alkaa pikku hiljaa ymmärtää tämän idean. No, neljäkuiset pennutkin jo treenasivat häiriötä sivulla ollessa, joten ei ihme, että 2,5 vuotias alkaa oppia...

Idarissa oli säätöä. Asennot maa-is-sei. Maahanmenossa taas meinasin kaatua, kun syöksyy jalkoihin. Joku rytmiongelma tässä on. Sitten istumisen jäi seisomaan :-O. Uusiksi alusta asti, olin itsekin tarkempi ja istuminen onnistu. Seisomisessa liikkui jälleen etujalka - uusiksi....

Sitten vielä kaukojumppaa, Zen häiriköi takana ja itseasiassa oltiin niin kiinni, että hännät heiluivat yhteen :-D. Ei Tupla ollut tästä moksiskaan. Jumpassa nyt ylösseisomiset hyvät, mutta backissa taas vähän lusmuilua. Sitä vaan pitää vahvistaa ja vahvistaa ja vahvistaa... Huoh.

Kiitos kaikille kivasta perjantai-illasta!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa oli, vaikka meidän treenit oli nyt saikun takia hengailua ja vain paikallaolot. Uusiksi vaan.

-Katja