sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Hallilla

Tänään Hannan kanssa hallilla;

Tupla aloitti seuraamisella. Sehän paikoitellen jopa näytti seuraamiselta!! Vielä niitä pompsasuja tulee ja muutama kontaktin tippuminenkin edelleen mahtuu mukaan. Juoksussa mun pitää juosta tasaisesti, ei "pompottamalla". Sitä en tiedä toimiiko tämä sitten oikeassa koetilanteessa, mutta kainalolla ollaan saatu kyllä tähän touhuun vähän takaisin sellaista oikeanlaista tekemisen iloa.

Idari. Asennot sei-maa-is. SEisomisen pysyi paikoillaan ensi yrittämällä! Maassa muistin käskyttää oikein, jolloin ei pääse syöksymään mun jalkoihin. Maasta ennakoi seuraamaan lähtöä, joten se uusittiin. Istumisessa teki _jälleen_ väärin, nyt meni maihin. Hmm... näitä on nyt kaksi virheellistä perättäistä treeniä - huolestunko? Idarin seuraamista erillisenä, jestas on kamalaa. Tupla poukkoilee ja häröilee, käsky-sanan jälkeen poukkoilee enemmän, kuin sanoen mulle "kerro mikä, kerro mikä". TätäKIN täytyisi treenata.

Luoksetulo. Ensin Hanna heitti stopista pallon. Jep - toimii. Sitten suora luoksetulo ja Tupla pitkästä aikaa meinas stopin ennakoida, korjasi itse. Lopuksi seisosta luoksetulo + maahan liukumalla. Ja siitä vielä loppuosa. Vauhti Tuplalla on kivan tasainen luoksetulossa, pysähdyksetkin se pystyy tekemään melko hyvin.

Ruutu, merkiltä palkka - hyvä merkki vielä kun ruutu oli vasempaan! Sitten uusiksi merkki ja hämykäskyjä, jolla ekalla heilahti ihan metrin verran ruutuun päin. Tuhma! Uusinnalla ei mennyt halpaan. Ruutuun meno ihan normi setti, pallo heittämällä palkaksi.

TOisessa erässä vasen ohjattu. Pallo merkistä palkaksi. Sitten itse haku ja luovutus tosi siistit! Hyvä!

Tunnari, piiiitkältä matkalta ja kaikki kapulat, ehkä parikymmentä. Potkasi jälleen omansa kasasta pois (nyt pitäisi skarpata ja muistaa huomauttaa, kun potkii kapuloita!!) ja joutuikin sitten käymään vissiin kaikki kapulat läpi ennenkuin päätyi omalle. Tuonti lähti hyvällä vauhdilla, mutta hidastui loppua kohden lähes hiipimiseksi :-O. Pitkä matka vähän verotti näköjään ja alkoi ahdistaa, että olikohan se oma vai ei... Näitä pitää tehdä lisää, josko se vaikka innostuisi tuomaan paremmalla vauhdilla... En tiedä onko se jo niin taitava tunnarissa, että uskaltaisi vähän auttaa palautusvauhdissa...

Loppuun kakeja. Jumpaten, peruuttamalla ja vähän staattisemminkin. Sitä samaa kuin ennenkin :-).

Kivat treenit!!

Ei kommentteja: