lauantai 17. syyskuuta 2011

Nyt oli hyvä jälki!

No nyt oli ensimmäistä kertaa kisoissa Tuplalta todella hyvä jälkisuoritus! Ajoi jäljen niin varmasti ja tarkkaan ettei ollut paljon epäilyksiä, että missä mennään. Nosti itse kaikki kepitkin! Harmillisesti otti takajäljen, tarkisti kyllä oikealle jäljen, mutta kappas kun piti silti kääntyä vasempaan. Mutta itse jälkeen olen kyllä todella todella tyytyväinen.

Esineruutu oli viekas ;-). Kaikki esineet etuosassa!! Ja Tuplahan huiteli ihan kiitettävästi takana... Mutta ei sitä uskalla poiskaan sieltä huutaa, kun ei kerran tiedä yhtään missä esineet ovat. Kuin ihmeen kaupalla nosti kaksi, toisen esineistä ihan viime tipalla.

Tottis oli aika normia.. Seuraaminen "tiivistä, iloista ja energistä". No niiih.. Jäävät tuntuivat aika kivoilta, luulen että niissä ei ollut mitään ihmettä. Noudoissa jumahti sikamaisesti kapuloihin kiinni!!! Eteenmenossa olisi voinut mennä nopeammin maahan. Paikkamakuu kait ihan ok.

Tästä kisapäivästä jäi hyvä mieli! Pisteet 279 (t.94, j 165, e 20), joten jäähän siihen vielä petrattavaa ;-).

Kiitos taas Päivi-siskolle nannyn hommista :-). Muutenkin päivän aikana meillä oli kyllä onni matkassa, kun päästiin "aamun" jälkiryhmään ja siinäkin arvonnassa jälki nro 3. Sitten takaisin tullessa nopsasti (mutta ei kiireessä!) esineruutuun ja siitä sitten lähes suoraan tottikseen. Oli jotenkin tosi sujuvaa ja mukavaa, kyllä Harjavallassa nämä hommat osataan! Ja niitä maastoja riittää piisaa..huhhuh, kateeksi käy!

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihan huippua!!! Iloitsen teidän onnistuneesta kokeesta kovasti. Ja kiva että Tuplan seuraaminen on iloista ja energistä ;-)

PiaP kirjoitti...

Ja myös tiivistä, käsittääkseni positiivisessa mielessä tämän tuomarin näkemyksen mukaan :-D