sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Eilen onnistui kaikki, tänään ei..

Jos eilen meni Harjavallassa hyvin, tänään Nokian piirinmestiksissä ei.
Ensinnäkin olin tottiksessa viimeinen suorittaja, kisat alkoivat JO KELLO 7. Siinä sitten kyttäilin ja odottelin ja kävin Veikan syöttämässä kotona.

Tottiksen arvosteli Vesa Kuosmanen. Tupla oli paikalla olossa hivuttautunut kentälle päin. Seuraaminen tosi levontonta, puri useamman kerran. Jäävät kaiketi aika kivat, seisomisissa en ottanut riittävästi askelia. Noudoissa tasamaassa jäi kapulaan vähän kiinni. Kaikki noudot tippuivat hyvään, kun mä otin väärään käteen kapulan - eli säännöt sanoo selvästi että OIKEAAN käteen kapula. Perkele, no, onneksi opin nyt enkä joskus sitten arvokkaammissa kisoissa... Eteenmenoon lähti hienosti, maahan kaksi käsky. Yhteensä 86p.

Jäljille lähdettiin vasta yhdeltä!!!! Mun jälki meni uusiksi, joten pääsin jäljelle klo 15... sitä ennen esineruutuun, jossa Tupla juoksi reikä päässä pitkin ruutua. Kaksi esinettä ja 20p. Tämä oli huono. Jäljen jana hyvin, vasemmalle lähti jälki ja siitä Kuosmaselta täydet pinnat. Kaksi keppiä ja sitten alkoi vaikeudet, sahasi ja hinkkasi ja sahasi yhtä polun vartta edes takaisin. Ei päästy siitä jatkamaan, kun yritti ja yritti ja pyörittiin ja palattiin takaisin. Lopulta sitetn sanoin, että nyt riittää.

Sienestäjien autoja oli tuossa paikalla kolme, joten syy lienee selvä. Pitäisi vaan jotenkin saada koiralle varmuutta tollasissakin tilanteissa. Ehkä iän ja kokemuksen myötä.

Paska reissu. Huonosti tuli muutenkin keppejä kilpakumppaneille, muutama sai sentäs kaikki kuusi.

Meidän pk-kisat tälle vuodelle on nyt tässä. Ihan hyvillä mielin tästä päivästä huolimatta. Treenit jatkuu ja sitä ennen pitää saada Tuplan jalka kuntoon!

Ei kommentteja: