tiistai 13. syyskuuta 2011

Piiralla

Tuplan takajalka ei ole ollut oikein kunnossa, juostessa heittää sitä kummasti, ei onnu eikä muutakaan, mutta liikerata aukeaa ulos. Tätähän fyssarikin jo hoiti ja samassa huomasi toisen reisilihaksen olevan lämmin. No, otin ajan Laiokselle, mutta hän joutui sen perumaan tosiaan sairastapauksen vuoksi ja mulla kävi ihan törkeä tuuri, kun sain (kiitos facebook!!) ajan Piiralle tälle aamulle. Kuuden aikaan Veikka kainaloon ja menoksi kohti Turkua. Mutta kyllä kannatti ja Veikkakin oli oikea malliseurustelija :).

Tupla oli kiemuralla koko rangasta, si-nivel tukossa ja ympärillä lihakset tukossa ja verenkierto "heikentynyt". Hienosti antoi hoitaa, vaikka näki, että teki kyllä kipeää. Taas täytyi ihan ihmetellä ääneen, kun hoidon jälkeen koira oli aivan suorassa ja jotenkin itsekin hämmentynyt rennosta olosta. On ne taitavia nuo osteopaatit!!!

Nyt sitten kaikki rajut törmäykset ja hullut pihassa juoksentelut pois joksikin aikaa. Olisi myös hyvä ottaa tulehdusarvot, jotta näkisi tuon jalan tilanteen, onko siellä lääkettä vaativaa tulehdusta. Akupunktio olisi myös hyväksi. Ja lisää ihmettä tapahtui siltä osin, että sain 6.10 Tampereelle Piiralle ajan! Todella hienoa!

Nyt tietysti viikonlopun jälkikisat vähän arveluttaa. Joka tapauksessa Tuplalta jää kaikki "viimeistelytreenit" väliin ja mennään näillä taidoilla, jos mennään. Varsinaisesti kieltoa siihen ei tullut, mutta....

Ei kommentteja: