keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Häslinkitokottelut

Ylökkin häslinkitokovuorolla treenailtiin, Tupla oli inasen parempi kuin eilen! Vuorolla oli jotenkin vähän häsläävä tunnelma, ei ollut mitään sovittuja vuoroja vaan kukin hillui kentällä niinkuin "halusi", niinpä häiriötä saatiin kyllä riittämiin. Joskin täytyy olla rehellinen ja todeta, että ei se Tuplan tekemiseen vaikuta millään tavalla.

Ensin paikalla olot, istumisessa jätin ekan kerran nyt pallon Tuplan eteen (hallin toiseen reunaan), oikeastaan siitä syystä että jätettiin koirat ei-rintamasuuntaan piiloon nähden enkä halunnut, että se kääntyisi piilolle. Tää toimi yllättävän hyvin! Tupla istui tosi skarppina ja hievahtamatta, välillä vilkuili piiloon, mutta enemmän oli tarkkana palloonsa päin - ei "jumittamisilmeellä" eikä korppikotkana vaan ihan tosi skarppina! Vapautin sen sitten lopuksi pallolle.
Paikalla makuussa namit, vaihtoi aika nopeaan lonkalle, jossa sitten pysyi. Ei haisteluja taaskaan ja hyvät alasmeno ja ylösnousu.


Aloitin seuraamisella, no, sitä samaa. Ongelmaksi alkaa muodostua myös se, että meidän katseet eivät enää sattuneesta syystä vaan kohtaa - ainakaan helposti ja pahempaa taitaa olla vain luvassa :-o. Hyvää pätkää sain aikaiseksi taas pallo taskussa ja pikkuisen reunasta näkyvillä - systeemillä. Kiusattiin Huiskua seuraamalla sitä seuraamisessa, sori Hui :-D. Se oli sellainen seuraa johtajaa -leikki. Tehtiin myös ihmisryhmän + koirien ihan lähellä seuraamista, varsin hyvin - ei häirinnyt yhtään.

Metallinoudossa taaaaaaas pylly ylös ekalla liikkurin käskytyksellä. Toisella istui hyvin alhaalla asti, palkkasin namilla. Aika kiva itse nouto.

Ruutu, hyvä merkki "pikku häiriöstä" huolimatta ja pallolle ruutuun. Ei muuta tänään ruudun suhteen.

Sitten tunnari. Nyt puulaatikko tunnarikasan edessä, vaikutti oikein eli Tupla kiersi laatikon ja meni tavallista varovaisemmin kapuloille - hyvä! Haisteli tosi kivan näköisesti, mutta potkasi takajalallaan yhden kapulan haistelleessaan... ja kun tuli tälle kapulalle, kävi siirtämässä se takaisin ympyrään :-O:-O ja jatkoi haistelua, kunnes tuli omalle. Siihen hyvä reagointi ja tuonti. Palkkasin kuitenkin. Tehtiin kokonaan uudelleen ja nytkin etukäteen merkatulla uudella kapulalla. Toinen oli oikeastaan jo ihan täydellinen tunnari - tosi hyvä! Tätä systeemiä voisi kyllä nyt jatkaa jonkin aikaa, jotta sais ton kapuloille menon nätimmäksi.

Tein muiden seassa idarin jäävät, nyt asennot oikein, mutta tossa toi seuraaminen on kyllä entistäkin häilyvämpää. SilleKIN pitäisi tehdä jotain. Hyvä, että asennot oikein kuitenkin.

Jossain kohden tien myös kaukojen vaihtoja, niissä Tumppu oli aika kivalla asenteella ja pystyi tekemään suhteellisen rauhalliset ja kivat vaihdot! Namipalkkaa näistä.

Luoksetulon stoppia kokeilin "pentuluoksetulolla" ja Tupla tuli todella pentuluoksetulon eikä reagoinut oikeastaan mitenkään stoppiin :-O. Sitten se keipsahti a-esteelle ja loukkasi pikkuisen takajalkaansa, joten luoksetulot jäi vähän kesken tänään... Jalka sen sijaan vaikuttaisi olevan ihan ok.

Ei kommentteja: