torstai 20. tammikuuta 2011

Tokotusta...

Katin kanssa kurssin jälkeen taas tokoteltiin.

Tupla aloitti ohjatulla. Merkin takana pallo, näin pystyy menemään hienosti ihan merkille eikä sinne johonkin hevonkuuseen - mutta jo toisen kerran peräkkäin myös kaatoi merkin uusinnalla (ilman palloa). Eli hmm.. ojasta allikkoon? Haettiin oikea, tölkki taas kapulan edessä, ei mitään ihmettä. Tölkin voimalla ei kierrä kauniisti kapulan taakse, mutta ei kuitenkaan edelleenkään pyöritä sitä myöskään jaloillaan ...

Sitten ruutu, aika kiva merkki - tosin jäi niin lähelle, että olin varma että kaataa lähtiessään merkin. Ei kaatanut. Matkalla pari noutokapulaa ja jotain muuta sälää, Tupla meni ruutuun slalomreittiä :-), mutta tulkitsin kuitenkin menon ihan hyväksi ja selkeäksi ruuduksi. Hyvä stoppi. Palkka siitä. Loppuosa erikseen, otin myös seuraamisen, joka olikin ihan siisti.

Sitten tunnari. Kapulalaatikko kasan edessä, kapula valmiiksi merkattu ja siis vain hetken hajustettu. Muutoin kokonaisuudessaan siisti suoritus, mutta ei lähtenyt ekalla oma-käskyllä :-O. Positiivista! Olen sitä nyt namipalkannut, kun istuu rauhassa sivulla ja tietty on pari kertaa kuullut kunniansa, kun on varastanut milloin mistäkin.

Stoppeja kierrättämällä, ensin stoppen -käskyyn ei mitään reagtiota :-(, uusinnalla meni maihin. Kun annoin pienen käsiavun stoppenin kanssa yhtäaikaa, pysähtyi hyvin ja pysyi ylhäällä. Myös yksi maahanmeno, jossa jäikin sitten ensin puolittain ylös :-(, joten ei ihan ole nyt nämä hallussa.. Uusinnalla makea liukumaahanmeno äitinsä tyyliin :-).

Jäävät kertaalleen, taisi olla järjestys seiso-maa-istu. Oikeat asennot, kiva juttu!


Kaukoja pitkältä matkalta. Siistejä vaihtoja, mutta sitten alkoi myös sekoittaa joitain vaihtoja ja mullakin meni vähän pasmat sekaisin enkä oikein enää ollut varma edes käsimerkkien kanssa. Luultavasti Tupla ei myöskään kuullut käskysanoja, koska taas oli äänekkäitä agi-sessejä aulassa huutamassa. Ehkä ihan työtapaturma siis.

Ja sitä f***&%%# seuraamista. Ugh. Voisi taas jatkaa sitä askel-pari-seis -systeemiä, koska sillä oli kyllä ihan hyvä vaikutus Tuplan paikkaan ja ehkä ennenkaikkea asenteeseen. Ja se toinen murheenkryynihän on se tuttu pää, joka seilaa edes ja takas. Kaipa nyt vaan olisi aika ottaa siihenkin tiukempi ote, tiukempi kriteeri ja myös itse noudattaa sitä - koiran vikahan tämä ei ole!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näiden kanssa ei sovi unohtaa sitä lähtöjen treenausta, auttaa ainakin meillä siihen päähän:-)

t.Tarja & thepää-Nomi