torstai 23. syyskuuta 2010

Tauon aikana...

...ihan vähän treenattu. Namipaikkaoloa ja tunnaria. Namilla pysyy tosi skarppina makaamassa, ei haistele eikä käännä lonkalle. Saas nähdä kauanko tätä ihanuutta jatkuu! Kertaakaan ei ole yrittänyt syödä nameja, vaikka ovat aivan tassujen vieressä ja välissäkin.  Vielä ei olle kovin pitkää aikaa oltu, että pääsen palkkaamaan oikeasta = ei lonkka-asennosta, ei haistelua.

Tunnaria otettu edelleen, jos nyt ei aamun illoin niin ainakin jompaa kumpaa. Lukuunottamatta aiemmin kertomaani tunnarihässäkkää pakkaskapuloilla, kaikki ovat onnistuneita. Toki kotipihassa tämä liike on niin paljon helpompi kuin muualla. Laitoin sivuilleni nyt tunnarilaskurin, katsotaan kauanko kestää, että saan tuon tuhat onnistunutta aikaan :-).  Tosin, jotkut "säännöt" sanovat, että jos tulee epäonnistuminen, siihen tuhanteen pitäisi taas lisätä... mutta no, mulla on nyt tälläiset säännöt, että se tuhat onnistunutta ja sillä sipuli. Jännittävää nähdä montako epäonnistunutta siihen tulee mukaan - tosin voi olla kyllä hyvin hyvin mahdollista, ettei laskuri jaksa elää noin pitkään....  Perjantaiset Marin treenit onkin nyt peruttu, mutta sen sijaan päästään tokoilemaan (ja jäljestämään) Vammalan suuntaan Hugon ja Sinin kanssa. Joten sitä odotellessa :-).

1 kommentti:

Susan Miiro kirjoitti...

Hauska tuo tunnari laskuri. Itsehän aloitin sen sadalla, kun kuulin jostain, että 100 onnistuneenkin jälkeen voi sanoa koiran osaavan. Tosin lisäsin aina jos tuli vääriä. Näin meillä ainakin tämä tuli todistettua. Käytiin sata läpi ja aloitettiin uusi, joka sitten jäi. Nuo on kuitenkin kivoja itsellekkin kannustamaan eteenpäin. Itse tein niin, että odotin 100 onnistunutta tunnaria ja sitten uskalsin ottaa mukaan vanhoja omia. Itse en pakasta ym. Vähän lämpimällä vedellä huuhtelen, että kuola lähtee ja sitten hetkeksi tuulettumaan (sisälle eri laatikkoon) Nytkin on kierros kapulat, jotka haisevat kaikki mulle ja Ruu ilman mitään ongelmia poimii sen mikä haisee kaikista voimmakkaimmin omalle.
Tsemppiä tunnari treeniin! Taidan itsekkenin aloittaa laskurin uudestaan =) Ps. Se että listaa myös ne epäonnistumiset on hyödyllistä sen suhteen, että voi sitten laksea lopuksi oman koiran varmuuden prosenteissa ;0)