perjantai 24. syyskuuta 2010

Jälki ja tokoa jäljen vanhentumista odotellessa

Tokoa Vammalassa keskustassa Sinin ja Hugon kanssa. Merkkiviidakko kentällä - hyvähyvä!

Aloitin seuraamisella. Alku taas ihan järkyttävää hössötystä. Rauhoittuu, kun vain tekee ja alkaa keskittyä paremmin. Lopuksi rytmin vaihdoksetkin jo hyviä. Siltä vaan pitää vaatia, ei voi päästää helpolla ainakaan tän liikkeen kanssa.

Sit luoksetuloa liikkurilla ja merkeillä. Eka suora, aika kiva vauhti. Sit stoppi,eka per**&&% taas löysä, palautus takaisin alkupisteeseen. Nyt parempi. Sitten stopista suora luokse, hyvin. Sen jälkeen stopista maahan, aika kiva. Lopuksi maasta suoraan, hyvin. Taas jäi ne perusasentoon sivulle siirtymiset treenamatta...

Sitten ruutu, ensin suoraan pallolle. Tai ihan ensin merkkiä, joka oli vähän hankalaa, kun merkkejä on niin paljon. Niinpä Tupla päätti ensin arvonnassa ottaa väärän merkin. No, korjaamalla oikeakin merkki alkoi löytyä. Sitten voi-mallilla ruutuun, pallolle hyvin. Toinen ilman palloa myös hyvin, annoin hakea ensin itse paikkaa ennen stoppia - pallopalkka. Sitten loppuosaa, oli hyvin viilipyttynä useista hämykäskyistä huolimatta, sivulle tuli sellaisella rytinällä että hohhoh.. Palkkasin vielä onneton lennosta sen pallolla, ei oikein älykäs idea. Hmm.. en kuitenkaan ottanut uusiksi, koska typerä olin minä, en koira.

Sitten ohjattua. Sini vei kapulat, oikea eli haettava oli lähempänä/alempana kuin muut. Ensin vähän merkkitreeniä ja lopuksi oikea haettiin. Hienosti hakee myös tuon oikean suunnan näillä avuilla.

Sitten tunnari. Sinin kapulat, kymmenkunta epämääräisessä järjestyksessä. Oma siellä seassa. Teki muka hyvin töitä, eli etsi ja etsi, lopulta nosti viereisen. ARrggghh. Nöyryyttävän ärsyttävää vielä laittaa tunnarisaldoonkin :-O. Otin kapulan pois ja lähetin uudelleen, nyt oma. Ei palkkaa. Koko liike uusiksi. Nyt onnistui löytymään se omakin. No, tulipa taas nähtyä, että aivan sama vaikka kotipihassa onnistuu miten - treeniä treeni treeniä treeniä..

Tein itse jäljen. Maastona aika "pelottavan" käytetyn näköinen pihametsikkö, jossa viisi lasten suunnistusmerkkiä... jepjep. Jälki ei ollut pitkä, lähinnä piti olla sellainen "näytösjälki" Sinille, joka ei ole jäljestystä metsässä ennen nähnyt. Varmaan matkaa joku 400 m. Keppejä 4 ja muutamia kulmia, vanhentui tunti ja nelkyt minsaa. Jana 15-20 metriä sellaisessa jyrkässä ylämäessä ja lähtö vasuriin. Tupla otti janan hienosti - tarkisti pari askelta takajälkeä, kääntyi ja lähti oikeaan suuntaan! Nosti kaikki kepit huipusti! Teki ainoastaan yhden lenkuran metsässä, josta tiesin ettei ollut jäljellä, tarkistuskiekuran jälkeen takaisin jäljelle. Voih..se oli niiiiin pätevä!

Ei kommentteja: