tiistai 21. syyskuuta 2010

Fyssarilla

Tupla oli Elinan käsittelyssä tänään. Pari päivää pitäisi nyt lepuutella käsittelyn jälkeen, joten pakollinen treenitauko :-p. Samoin käy ensi viikolla, kun käväisen työreissulla Fuengirolassa. Tässähän pian laiskistuu ;-).

Tupla oli aika kivulias käsittelyssä, erityisesti rintarangan alue, joka Elinan käteen tuntuikin aika kipeältä. Lantiossa ei ollut nyt sitä yhtä nikamavinoumaa mikä viimeksi, mutta sieltäkin vähän käsiteltiin. Erityisesti tuo rinnan alue oli kivulias, joskin taas käsittelyn aikana suoristui kummasti. Elina sanoi, että Tupla on vielä hyvin hyvin kakara fyysisiltä ominaisuuksiltaan eikä hallitse kyllä edelleenkään kehoaan mitenkään hyvin. Tämä vaan pitäisi muistaa... Niitä syviä lihaksia vaan jumpataan lisää! Lisäksi Tuplan lihaksisto vaikuttaa ei-elastiselta, tähän voisi kuulema auttaa niinkin yksinkertainen asia kuin nesteen lisääminen ruokaan, Tuplahan ei häävisti juo. Ja tietty ne b-vitskut ja magneettilisät pidetään aina silloin tällöin ohjelmassa.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onks toi magneettilisä sellainen, että se liimaa koiran vielä entistäkin tiukemmin ohjaajan jalkaan kiinni seuraamisessa?

PiaP kirjoitti...

:-D
Hemmetti, jätän sen magneettilisän pois heti ... (ja samalla voisi vähän katsoa mitä kirjoittaa... hyvin vähän...)