tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ikaalisten kauniissa maisemissa onnistuneet tokot

Tupla pääsi kuokkimaan Ikaalisiin tokotreeneihin. Onpa muutoin kaunis ja pikkuruinen tuo Ikaalinen, en muista koska olisin viimeksi ihan keskustassa käynyt ja on todella näkemisen arvoinen!

Treenit pidettiin isohkolla nurtsialueella urheilupuistossa. Tupla aloitti ja tehtiin vieraan liikkurin liikkuroimana alokasluokkaa ilman hyppyä + merkki + ruutu. Tupla oli ihan superhyperpätevä.

Seuraamisessa tuntui tasapainoiselta eikä näyttänyt (eikä tuntunut) painavan! Lienee helle sekoittanut Tuplan pään.. Taina ja Tiina häiriköivät seuraamista huolella, käskyteltiin kummia, huudeltiin, juostiin ja heiteltiin palloja. Hyvin skarppas. Pätevä nuori mies! Kotipihassa tehtiin vielä nameilla käännöksiä, aika kivasti pysyi kontakti + pää yhlhäällä!!

Maahanmeno jälleen nopea ja hyvä. Tuplakäskytys liikkurilta, ei reagointia.

Luoksetulossa ekalla kertaa karkasi liikkurin kakkoskäskyllä. Pidin pitkähkö tauon ja Tupla oli sitä mieltä, että mä ehkä kutsuin.. Mrr.. Palautus rauhallisesti paikoilleen ja uudelleen, hyvin. Ja superhyper uutinen on se, että EI törmännyt vaikka kokeilin ilman murinaa ja sormiapua!!! Suoraan siitä palkka - jeess!

Seisominen ensin liikkurin käskytyksin ja suoraan palkka toka käskytyksen jälkeen. Sitten se seisominen, hyvin pyssäs, mutta niiasi taas aika matalaksi pysähdyksessä. Jotenkin se menee matalampana, kun tekee hyvän pysäyksen. Kun tekee löysän niin pysyy hyvin ylhäällä seisomassa. Tasapainoilua. Pääasia lienee se, että nytkin pysyi oikeassa asennossa...

Sitten merkkiä - hyvin. Uudelleen merkki - hyvin, ja uutena kokeiluna suoraan merkiltä evl-ruutu! Hienosti! Taina oli vienyt sinne pallon valmiiksi, joten siitä hyvä palkka. Sitten uudelleen ruutu vielä voi-tyyliin pallolle, hyvin tietty. Tänään myös loppuosan treenaus, Maria käskytti kahteen otteeseen ennen kutsua - ei reagointia. Tuli nyt todella hienosti, vauhdikkaasti ja suoraan sivulle, vaikkei ollut palloakaan kädessä! Jess!

Sitten vielä paikalla olot. Samassa ryhmässä oli neljä koiraa Tuplan lisäksi. Myös yksi juoksuinen, joka ei ollut aivan meidän vieressä. Toisella puolella oli Kuri-sakemanni narttu ja toisella puolen bortsupoika-Pax. Sovittiin, että ryhmälle tehdään reilut häiriköinnit. Takana juoksi Tiina koiransa kanssa hilluen, edessäkin liikkui joku koira. Lisäksi Suski huuteli käskyjä ja kiersi koiria. Tupla makasi paikoillaan hipi hiljaa ja aivan rauhassa. Juuri ennen neljää minuuttia joku hemmetin ötökkä lensi sen pään päällä, ja sitä piti sen verran jahdata, että kellahti lonkka-asentoon. En nyt tästä sanonut mitään, kun on vähän vielä riskaabelia ollut koko paikalla olo.

Olipas mukavat treenit, vaikka karkasinkin vähän ajoissa kotiin... muuten olisi mennyt yöajeluksi..

Ei kommentteja: