keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Auton puunausta

Tänään oli alkujaan tarkoitus, että olisin aktivoitunut tokotreenaamaan, mutta se sitten jäi, kun löytyi EHKÄ yksi mielenkiintoinen auto ja mun loistavasti palvellut Skoda piti saada puhtaaksi kaikesta siitä moskasta mitä autoon nyt vain voi kertyä. Joten, imurointia ja pikku putsausta oli illalla tiedossa. Ja siinä lomassa tietty Tuplan pihatokottelut.

Ensin perussettia alokkaan malliin (huoh - alkaa vähän tympiä...). Tänäänkin oikeastaan Tupla oli tosi hyvä. Luoksetulo TÖRMÄÄMÄTTÄ!! Tästä mä olen niiiiin iloinen. Seuraaminenkin kohtuullista, ei vatkannut, mutta jonkun verran painoi (Tuplan mittakaavassa vähän). Jäävät , maahanmeno kokonaisena liikkeenä, seisomista vain suoralla palkalla - nämä hyvin. Testattiin myös hyppyä puulavalla, muisti senkin ihan hyvin.

Pienen tauon jälkeen otin vielä merkkiä ja ruutua. Merkki ihan ok, muisti mennä heti merkin taakse kunnolla eikä jäänyt odottamaan palloa :-). Ruutu ilman naruja (vaikeampi Tuplalle) ja pelkkää paikan hakua. Lähetin Tuplan merkiltä, itse olin ruudun lähellä. Jouduttiin muutama toisto tekemään ennenkuin sai mitään palkkaa. Hakeutui taas merkeille, koska ei ollut tuota narua. Pikku hiljaa pöjempikin alkoi tajuta, että keskellehän tässä kuuluu mennä. Sitten sujuikin mukavasti, kun vain pieni toope ymmärtää :-).

Niin, tänään myös ekan kerran ohjattua kapuloilla! Molemmat puolet, kapulat merkin kanssa samalla linjalla. Ja suoraan tuontia - ei mitään palkkauksia pelkistä nostoista :-D. Puppe oli eripätevä ja toi hieman hämmentyneen näköisenä kylläkin molemmilta puolin hienosti suoraan luovutusasentoon! Pätevä puppe!

Aamulla tunnarointia. Nyt sujui tosi hyvin, oli ympyrässä kahdeksan kapulaa. Haisteli kuusi, meni yhden kerran oman yli, palasi takaisin ja nosti ja toi. Tuonti on aika tahmea nyt, mutta olkoot. Sillä ei ole tässä kohden kyllä merkitystä. Tunnari on muutaman kerran mennyt nyt niin, että haistelee ja haistelee, mutta ei nosta mitään vaikka joukossa on oma. Nyt taas muutama onnistunutkin tullut välillä. Kyllä tämäkin, kun vain jaksetaan treenata päivästä toiseen....

Ei kommentteja: