torstai 31. toukokuuta 2012

Taivalkunnassa

Piipahdin tokokouluttamassa majalla, Tupla tietty treenasi samalla:

aloitettiin tokotreeni tietenkin pk-esteillä :-D. Hyvin, sai pallo palkan hyvistä irrotuksista!

Sitten ohjattu, heittelin kapulat itse ja otin liikkeenomaisesti muutoin. Tosi hyvä ja siisti kokonaisuus, ei viereen siirtymistä - palloa palkaksi.

Ohjatun kapulat heitin merkin ja ruudun väliin ja otin samalta merkiltä kuin ohjatun ruutuun menon. Ei paskaakaan haitannut Tuplaa kapulat, hiekka vaan pöllysi, kun sujahti ruutuun ja aivan nappi paikkaan :-). Hyvä Tumppu! En ottanut loppuosaa.

Kaukoja. Matkaa vähän enemmän kuin nyt viime aikoina ollut, mutta ei missään nimessä kisamatkaa edelleenkään. Teki aivan äärimmäisen hyvät vaihdot. Erinomaista!

Luoksetulon stoppi kierrättämällä ipo-piiloja  (suojelukoira?), kiertäminen oli niiiin hienoa, että tehtiin muutamakin piilon kierto ennen stoppia. Yksi stoppi vain, koska se oli tosi hyvä.

Tunnari, heinikossa oma + reilusti muita. "Lennosta" lähetys kapuloille - oikein oikein hyvä. Myös viereen siirtymin, hyvin.

Lopuksi, kun oli niin hyvä fiilis, tein vielä seuruuta. No, sehän oli sitten jo vähän sitä tutumpaa tahkoamista, mutta ei mm. purrut ;-).

Niin ja hyppynouto metallilla. Ei se alku ole nyt siisti, kun toi kurkottelu/korppikotka-projektikin on vähän jäänyt vaiheeseen, mutta ottaa kontaktin kuitenkin ennen kuin pääsee hypylle. Nouto siisti, luovutus myös.

Tupla oli tänään hyvän tuntuinen!


Ei kommentteja: