maanantai 27. helmikuuta 2012

Treeniä

Treffatiin Veikan aamu-unien aikaan Riitta, Tikka ja Kipinä tuossa meidän lähistöllä olevan koulun pihassa. Ihanan keväinen sää ja kivat tokottelut, Tuplakin sai lopuksi Tikan kanssa juosta pihaa ympäri, kunhan ensin vain saatiin Tuplalle kerrottua, että treenit loppui eikä tarvitse enää olla tiukkana treenikentästä.. Tuplalle tekee NIIIIN hyvää, kun saa edes joskus peuhata muiden koirien kanssa.

Tupla aloitti treenin merkillä. Ensin pallo merkin takana, sen jälkeen pari toistoa tuplakäskyin. Ihan hyvinhän se näin toimii. Lopuksi pääsi ruutuun.

Sitten ohjatun vinoja tuonteja. Ei sitten millään suoristanut itseään kunnolla, edestä suoristi, mutta takaosa jäi mihin sattui.

Tunnari tämän jälkeen, kiva haistelu ja tiputti omansa! Eli vähän sellainen eilisen kisan toisto! Ei tyypillistä Tuplalle, mutta nyt jostain syystä tosiaan teki ihan samoin kuin eilen.

Kaukojakin vähän jumpattiin, vähän oli nahea seiso-istu. Sitäkin sitten uusittiin, että teki oikein.

Loppuun seuraamista, tai lähinnä perusasentoja. Riitta sanoi, kun oli suora perusasento ja siitä sitten palkka. Erityisesti käännöksien jälkeen tosi vaikea. Niinhän se on.

Ei kommentteja: