keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Pientä pihassa

Ja teemana pientä pihassa jatkuu ;-). Treeni-intoa tulikin heti taas roppakaupalla lisää, kun sain sunnuntain kisasta mukavaa palautetta paikalla olelleelta maajoukkuelaiselta :-) (eikä se ollut Tuplan rakas Elina :-D). Kiitos!

Seuraamista alkuun, edelleen kainalolla. Nyt olin huomaavinani, että taas aukesi ulos. Hittolainen. Vasemalle kävelemällä se tietysti korjaantui, mutta helposti avasi itsensä ulos. Jaaha.. Perusasentoja tehtiin myös, nyt osasi ne aika suoraksi. Käännöksissä tekee aivan hirrrrrveästi taakse ylitse. Siis todella paljon. Seuraamisen osalta mä olen nyt kovin luottavainen pk-kisoja ajatellen, mutta en kyllä tokoseuraamista tuosta vielä saa aikaan. Sen verran työstää sinne ja tänne ja kuten Ralfkin sanoi "pää osuu monesti polveen"..

Sitten kaukojen vaihtoja aika läheltä. Hyvin teki!!

Idaria ja siinä lähinnä vain seuraamista ja hämykäskyjä. Ensin alkuun taas aika pingottunutta, mutta rauhoittui pikku hiljaa. Ei se hyvä ole.

Tunnarin teinkin pitkästä aikaa piilottamalla oman lumeen ja paljon ympärille kapuloita. Oli helppo. Vauhtipalkka.

Noudon vinoja heittoja + luovutuksia. Nyt kun heitin itse taakse vinoon, suoristi luovutukseen hyvin. Näitä vaan pitää tehdä paljon eri kulmista.

Tein myös pari heittoa, jossa palkkasin vain istumisesta. Josko nyt sitten sitä hyppynoudon alkuakin saisi pikku hiljaa tehtyä paremmaksi...

Luoksetuloa piiiitkältä kierrolta ja vähän vauhtia vielä lisää itse pois juoksemalla. Olipa hieno stoppi! Pysyi suorassakin. Pallo kehujen jälkeen palkaksi. Sen jälkeen yksi kierto + eteen tuleminen. Ja sitten vielä kierto + maahanmeno. Jäi taas etujalat vajaaksi. Uusintaa.. ja vielä kerran uusintaa... vasta siis kolmannella malttoi laittaa kyynärät kunnolla maahan asti.

Merkkitreeniä, vinkupallo merkin takana. Pöljä meni hienosti merkin taakse, mutta jäi kyttämään mua, että heitän pallon :-D. Sama toistamiseen. No, hieno merkki kuitenkin!

2 kommenttia:

Hetan ja Hiskin huseeraukset kirjoitti...

Mulle tuli tosta videosta kyllä mieleen,että odotettavissa on huippupisteitä PK-tottiksesta ;)

PiaP kirjoitti...

No kiitos! Kunpa olisikin :-)