lauantai 11. helmikuuta 2012

Treeniä

Hallitreenit vaihtuivatkin ulkotreeneiksi. Mikäs siinä, kelihän oli mainio! Viskikin pääsi mukaan ja taas muistin, että EI pääse ensi kerralla. Jestas se huutaa ja hyppii autossa koko treenien ajan. Ihan niinkuin aina ennenkin. Raivostuttavaa. LIsäksi se yrittää tappaa Tuplan, kun Tupla treenien jälkeen menee takaisin autoon. Ei kiva.

Tupla aloitti idarilla. Ensin seuraamista. Ei se siistiä ole, mutta kyllä toikin ehkä paranee treenaamalla. Käsky- sanan jälkeen edelleen vähän pomppii ja tökkii, kun en anna käskyä. Nyt merkillä käännökset oli taas aika dyykkauksia. Sitten asennot sei-maa-is. Teki hyvin!

Ruutu, merkki vajaa. Uusinnalla parempi. Ruudun viereen oli oikeasti aika vahingossa muodostunut toisista merkeistä ruutu :-o ja se kyllä vähän häiritsi Tuplaa, teki semmoisen ihme banaanikaaren vaikka oikeaan ruutuun osuikin. Otin uusiksi. Stoppasin sen vähän turhan myöhään ja liukui takaa ruudusta komeasti yli. Otin loppuun asti, siisti sivulle tulo ja vissiin ihan rauhallinen ruudussa makuukin.

Luoksetulo, pitkältä matkalta, mutta silti stoppi. Hanna heitti pallon. Komeasti liukui stopin.. Sitten vielä seisomisesta vauhtipalkka.

Kaukot kisamatkalta ja ilman takapalkkaa. Vau! Vau! VAU! Tästä olin erittäin onnellinen! Toinen takajalka pikkuisen jäi vajaaksi sei-istussa, mutta muuten uskalltaisimme väittää vaihtojen olleen lähes täydelliset!!

Ohjattu, vasen. Heittelin itse merkiltä tosi lähelle kapulat. Tämä vähän sekoitti Tuplaa, merkki kyllä hyvin, mutta sitten oli ottamassa keskikapulaa, joka oli todella lähellä merkkiä. Uusinnalla pystyi kääntymään vasuriin, siinäkin otti hassuisti "väärältä puolelta" kapulan, mutta siisti nosto kuitenkin. Vauhtipalkka.

Ja tunnari pidemmältä matkalta. Istui rauhassa odottamassa, vähän silittelin ja rapsuttelin palkaksi. Todella rivakka ja varma haistelu ja mielettömän hyvä paluuvauhti!! Sain merkin, että oikea tuli, joten vauhtipalkka.

Mukavaa oli treenata ulkona, kun oli tilaa ja raitista ilmaa :-). Huomenna jatkuuuu!

Ei kommentteja: