keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Hallilla

Tokoiltiin Meirän Hallilla Riitan ja Katin kanssa. Tuplan mielestä Kipinä oli vähintäänkin ärsyttävä juostessaan pallo suussa hallilla, olisi tehnyt mieli vähän napata siinä sivussa mammiessa.... Mutta hyvä muistutus tuli tästä Tuplalle, että vaikka roturasisti olisikin, niin ei vaan voi tehdä!

Seuraaminen, häiriöllä. Kyllä sieltä taas se kontakti petti, mutta nopeasti korjaa. Toki ei saisi noitakaan tulla, mutta jos ette tienneet, niin tääääää on ihan kamala liike... ja vaikea.

Idari, sei-maa-is. Asennot oikein, mutta taas tapeltiin tuon seisomisen kanssa. Nyt siirsi sitkeästi etujalkaa.

Tunnari Kipinän ja Tikan eteen, paljon kapuloita. Vähän jännitettä taisi tulla koirista, yhtä kapulaa maistoi ja oman tuonti oli tooooosi nahee ja hidas. En kuitenkaan uusinut. Taas oli kapuloiden viennissä yrittänyt vähän haistella maata tai jotain muuta häröilyä. Tuon kanssa pitäisi olla tarkkana nyt itse!

Ruutu, pallo valmiina. Merkille meni ihme lenkillä, yritti ensin mennä toiselle merkille... Loppuosa erikseen, ihan hyvä, paitsi että matka loppui kesken ja oltiin mennä puomia päin :-o.

Kaukot, Kati riman kanssa auttamassa. Eli aina seistessä ETUjalkojen taakse rima. Tuplalle tehosi, mutta tehosi taas niin hyvin, että ei pystynyt tekemään downia vaan oli pakko tehdä back aina vaan :-O.

OHjattu, oikea. Luovutus jäi vinoon, liekö ruutu vähän "vetänyt". Katsoi merkiltä myös ruutua sen näköisenä, että vähän epäröin mihin lähtee. Meni kuitenkin kapulalle ihan hyvin.

Lopuksi vielä kaikkien tehdessä yhtäaikaa kentällä, tein luoksetulon. Ihan hyvä vauhti. Ja stopin kiertämällä. Eka stoppi taas laiska - ei palkkaa. Toinen oikein hyvä.

3 kommenttia:

riitta kirjoitti...

Kiitos treeniseurasta, otetaanhan uusiksi joku kerta?
Itsellä tänään vähän huono päivä, joten toisella kertaa ehkäpä vähän skarpimpana liikkeellä :)

Anonyymi kirjoitti...

Josko näitä ei oo luotu seuraamaan:-)

t.Tarja ja veli-Nomi

ps.meidän blogitkin alkoi taas päivittymään:-)

PiaP kirjoitti...

Mä otin nyt Meirän Hallille tammikuusta alkaen vaparikortin, joten varmaankaan näitä varsinaisia tuntivuoroja en tule ehkä ottamaan. Mutta vapariseura kyllä kelpaa :-).