tiistai 27. syyskuuta 2011

Tokot!

Pienet tokot! Jes!

Tupla aloitti seuraamisella. Käännöksessä olis niin kiva nasauttaa hampaat polveen.. Mutta noin periaatteessa kohtuullista. Otin pitkää pätkää ja huomautin pöllöilyistä tiukasti. Namipalkka.

Idari. Mä en osaa noita käännöksiä. Ollaan aina ihan pihalla niissä. Pitäisi hinkata erikseen. Asennot maa-sei-is. Jostain syystä eka seisominen istumiseksi, taisin sanoa aika tiukan käskyn. Mutta oikea seisominen oli kuulema hyvä, ei liikuttanut jalkoja! Myös maa ja istu ihan hyvät ja pysyi kaikissa hyvin paikoillaan.

Kaukoja. Ohhoh. Ei onnistunut ihan sitten niinkuin kotona. Takajalkojen alustat ei pysynyt millään "paikoillaan" ja Tupla kiemurteli ja hermostui ja venkoili. En hoksannutkaan etukäteen, että treenikentällä tämä ei olekkaan ihan yhtä helppoa kuin kotona.. Hohhhoh.

Tunnari, paljon rivissä kapuloita. Hieno haistelu ja tosi nopea omaan reagointi, paluu laukalla. Luovutus vinossa, mutta palkkasin silti pallolla!

Loppuun paikka istumista, jossa Hannan tehtävä oli saada koira liikkeelle/vaihtaan asentoa. No ei ollut vaikea tehtävä. Eka maahan käsky jo heti toimi ja sitä sitten hinkattiin aika moneen kertaan, että alkoi uskoa minua eikä Hannaa. Noutokapulan heittokin ja tuo -käsky olisi ollut tosi kiva toteuttaa... Tätä ohjelmistoon nyt kyllä useammin, että oppis tekemään töitä tosissaan näissä paikalla oloissa eikä yksinkertaisesti edes ajattelisi asennon vaihtoa tai jalkojen siirtelyä tmv.

Ei kommentteja: