maanantai 26. syyskuuta 2011

Edelleen puolilevossa..

...tarkoittaa jotain sellaista, että Tupla ei saa juosta eikä riehua. Huoh, ei ole helppoa. Mutta vähän jo pihatokoteltiin. Seuraamista, joka oli _yllättävän_ hyvää ja korrektia. Namipalkka ihan snadisti.

Tunnari, hienosti! Paljon kapuloita, oma piilotettu lehtien alle. Todella siisti haistelu ja jos on oikein hyvä mielikuvitus, voisi sanoa että toi laukalla palautuksen eikä pureskellut.

Kauko-projekti on alkanut ... ans katsoa kauanko jaksan tätä viritelmää. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, en jaksa ollenkaan niin pitkään ja hartaasti kuin pitäisi. Nyt Tuplalla on "kosketusalustat" takajalkojen alla. Yritän saada tällä sen hahmottamaan paremmin ne takajalat ja erityisesti seiso-istussa työskentelemään oikein takajalat paikoillaan. Todella vaikeaa, tänään tein ihan niin, että olin Tuplan takana kyykyssä ja _pidin_ takajaloista kiinni, että se oivaltaisi mitä oikein tarkoitan. Ja muistan koko ajan lääppiä takatassuja "tässä on hyvä, näin pidetään jalkoja paikoillaan".. huoh. Varovasti tätäkin liikettä, koska selkeästi ottaa tämä liikesarja tuonne takaosan lihaksistoon!!  Kosketusalustalla on se etu, että pystyn myös itse olemaan mustavalkoisempi kuin ilman näin selkeää apuvälinettä.

Huomenna sitten ihan snadisti tokotreenejä! Jeee!

Ainiin, tänään tottistelin päivällä Riitan Onnin kanssa. Kylläpä vanha mummu oli taas intoa piukassa ja tuntui jopa tosi hyvältä!!!

Ei kommentteja: