lauantai 27. elokuuta 2011

Pihassa

Tänään meidän piti olla Hämeenlinnassa Onnin pk-tottiksessa, mutta aamun maastot olivat epäonnistuneet ja meidän matka Hämeenlinnaan katkesi näin ennenkuin se oikeastaan alkoikaan. Joten pihatottisteluja sitten vain iltapäivän kuumudessa puuhasteltiin..

Ensin seuraamista. Pieni pätkä normivauhtia, sitten juoksua. Nyt tuntui juoksu niin hyvältä, että siitä oli ihan pakko palkata, vaikka aika vähän olen nyt lelupalkkaa seuraamisesta antanutkaan.

Jäävistä vain seisominen, tuntui tosi skarpilta, oli kyllä voimakas käskykin.

Kierrolla stopit. Stoppeja olen tehnyt nyt vähän, koska tuo toinen takajalka pikkuisen "pelottaa". Laiokselle päästään vasta 12.9., ja pm-tokot on sitä ennen, joten pakkohan noita stoppejakin on ainakin vähän testata. Otin molemmat kierroista vain kertaalleen, hyvin.

Ohjattu vasen, hyvä kokonaisuus. Lukuunottamatta inasen vasempaan jäänyttä luovutussentoa.. Näitä _pitäisi_ jumpata. Tämä palkatta.

Tunnari, kellomuodostelma ja oma klo 9. Toikin sitten klo 13:sta ihan muitta mutkitta kapulan!!!! Höh. Hetki lepoa ja uusinnalla nousi oma pitkähkön haistelun jälkeen. Tämän jälkeen vielä kertaalleen, nyt oli jo oikein hyvä suoritus. Hitto, että vieläkin aina silloin tällöin täytyy toi väärä tuoda..

Kaukot merkki jaloissa ja kisamatkalta. Hyvät vaihdot!

Viskikin sai tehdä ja sai palkkaakin :-D.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että Viskikin sai tehdä:-)

t.Tarja

Anonyymi kirjoitti...

Ja sai vielä palkkaakin ;);)

TainaA