perjantai 26. elokuuta 2011

Ihanaa ihanaa..

..jälkitreeniä, esineitä, kahvia ja berliininmunkkia sekä huippuja koiria.. Ei paskempi perjantaiaamu!! Kiitos taas Hanna :-).

Jäljet vanhentui ja sillä välin esineet, ruutu tehtiin niin että tippui alaosa sellaiseen hiekkanotkelmaan. Luultiin, että olisi koirille vaikea... niinhän sitä luulis. Tosin Tupla jäi kiinni jonkun pissan nuolemisesta (mrrrr!!) ja sai siitä kyllä kurinpalautusta. Mutta sitten nuo esineetkin nousivat kyllä hyvin. Tällä kertaa oli kolme, perinteisesti yksi edessä, yksi keskellä ja yksi takana.

Jälki sen kaksi tuntia vanha, ja mun tracker näytti 1,4 kilsaa, Hannan 1,1. Jotain siihen väliin varmaankin :-). Keppejä neljä, jotka kaikki nousivat oikein nätisti Tuplalta! Ihan haasteellinen jälki jälleen, maaston vaihtelua hyvin ja selkeästi huomasikin, että jäljestys oli "levottomampaa" hyvin aukeapohjaisessa maastossa. Hienosti myös pitkästä heinikosta nousi tällä kertaa keppi - jess! Eikä mennyt Tupla siihen hämyyn, kun vattupuskan läpi meni ilmeisesti hirven vana ja Tupla kääntyi 90 astetta toiseen suuntaan - tietty, koska Hanna oli mennyt sinne :-). Ekalta kepiltä lähtö oli huono, päästin sen ihan liian lujaa liikenteeseen ja siihen tulikin heti joku ihme tarkistuslenkura. Samoin isosta solasta, kun noustiin ylös tuli joku tarkistuslenkura myös, mutta näitähän nyt sattuu ja hyvin Tupla tarkistuksen jälkeen jatkoi tietysti itsenäisesti oikeaan suuntaan. Tai näin mä luulen, enhän mä tiedä missä se jälki on kulkenut :-)).

Tein Huiskulle 1,8 km jäljen, Hannan trackerin mukaan 2,0 kilsaa. Ja Veikan kanssa tulin vielä Hannan ja Huin perässä koko jäljen.. huoh..on muuten kunto vallan "huippu" .. hiki valui ja jalat huusi hoosiannaa. Onneksi tankattiin berliininmunkit ja kahvit ennen lähtöä :-D.

Ei kommentteja: