maanantai 15. elokuuta 2011

Pientä pihastelua

Seuraamista. se on hyvää kotona. Edelleen työskentelee yli käännökset, mutta se ei ole huono juttu nyt toistaiseksi. Vaihdoin lähtöjalkaa, kun lähden vasemmalla on lähtö jotenkin siistimmän tuntuinen?

Ohjattu. Vaikeaa meinaa olla. Mutta hinkattiin tänään myös keskikapulalta oikean ja vasemman hakua - tämä onnistuikin yllättävän helposti. Myös onnistuneet normihaut sitten loppu viimein...

Ruutuun meni komeasti! Loppuosa erikseen, voimakas käsiapu ja uusi seuraa-käsky - jo osasi tulla sivulle ilman lenkkiä.

Tunnareita muutamakin tehty tässä parin päivän sisällä. Oikein hyvin.

Kaukoja tunnarilaatikko jalkojen edessä kisamatkalta. Näin vaihtaa hyvin, paitsi että alkaa tehdä tosi rajusti taaksepäin ;-D. Mutta.. se ei ole nyt pahasta, koska kuitenkaan ei noin tee, kun ottaa laatikon edestä pois.

Illalla vielä pienet pk-tottistelut..
Olin Riitan kanssa ottamassa Onnilla pk-tottista ja tietty samalla myös Tupla treenasi. Tupla aloitti seuraamisella. Muutama napakka huomautus taas napsimisesta!! Sitten alkoikin tuntua aika kivalta ollakseen Tupla ;-). Juoksuun siirtyessä myös huomautus, kun hampaat kävivät toisessa reidessä ihan hilkunkilkun.. Nyt, kun olen löysännyt taas sen pään kanssa kikkailun, on paikkakin tuntunut paremmalta. Silti tokikaan en anna päätä vispata, mutta olen sittenkin siirtänyt päähuomion paikkaan. Ei ihme, että seuraaminen on hanurista, kun jahkaan ja vehtaan enkä osaa pitää tässä liikkeessä kriteeriä riittävän selkeänä.

Jäävät, istuminen tuntui tosi hyvältä - tiedä sitten. Maahanmeno juoksusta, tippui kuin kivi ja taas oli lähellä käydä vahinko! Mun pitää olla tarkkana missä kohden sen käskyn annan! Luoksetulossa tuli  tosi häijyn näköisesti, oli ihan pakko antaa käsimuistutus, kun otin eteen istumaan.
Seisominen jouduttiin uusimaan, ei ollut riittävän napakka. Selkeä, voimakas apu tarvittiin, että tuli kunnon stoppi. Siitä sai sitten kunnon palkankin!

2 kgn nouto kertaalleen, ihan hyvä, luovutuksessa oli vähän ihme asennossa, kun muka painoi kapula :-D.

Eteenmenossa pallo oli jo valmiina ja pesäpallokentän "omistaja" vissiin oli siellä jo potkimassa pallo pois Hänen Kentältään. Huusin, että odottaisi hetken, otan sen pallon ihan just. Ja niinhän mä lähetin pitkän seuraamisen (oli ihan hyvä) jälkeen Tuplan eteenmenoon ja tämä "omistaja" juurikin sitten oli ihan pakko tulla siihen viereen niitä syöttörinkuloita hinkkaamaan... Tupla meni eteen kyllä ihan hyvin (tai no, sellaista pomppimista se vielä vähän on, kun selkeästi kyttää onko palloa vai ei), mutta kun sai pallon oli jo niska karvat sillä pystyssä, kun ihmetteli sitä äijää siinä vieressä. No, tuli kyllä kovaa vauhtia pallon kanssa mulle ja se äijän ketale paukautti sen syöttörinkulan tosi ilkeästi Tuplan takana. Tupla ihan selkeästi sitä pelästyi, mutta onneksi oli jo tosiaan matkalla pallo suussa mun suuntaani. Ehkä sille ei jäänyt tuosta mitään kummallisia peikkoja?

Ei kommentteja: