sunnuntai 14. elokuuta 2011

Jännityksen huipennusta

Voi hitsiläinen, aivan huipun huipun huippua: Hannalle ja Huille sm-pronssia!!! Hieno temppu arvokisojen ensikertalaiselta. Ei olla turhaan talsittu kerta toisen jälkeen jälkiä, ruutua ja sitä tottista. Aivan mahtavaa! Ja tietysti Hannan ja Veetin NELJÄS kulta?! Käsittämätöntä! Katja ja Zen vaihtoivat viime vuoden tokon mestaruuden nyt sitten jäljen mestaruuteen - tehkääpä perässä :-D. Ja ylipäätään kolmoisvoitto jäljeltä, kun Hanna ja Kit hopeaa - ja mitkä tulokset!! On kyllä niin hienoa, että loppuu sanat kesken. Vielä tätä kirjoittaessani jännitän kovasti äippä-Sinan ja veli-Kaikun hakutuloksia...

Niinhän ne hakutuloksetkin tulivat ja Sina voitti kultaa, Kaikun ollessa hopealla - ei paljon paremmin voisi päättyä nämä kisat. Tai no, vielä illan mittaan selvisi, että YLÖKK voitti joukkuekultaa!!!!!! 

Kyllä taas saa katkerat ja kateelliset ihmiset paljon puhuttavaa ja lisäenergiaa vihaansa. No, suotakoot se tässä tilanteessa heille :-D. Meitä ei haittaa, mitalit on takuulla ansaitut!!

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

On kyllä mahtava juttu todella! Ja olet Pia ollut isona Hannan taustatukena, joten suuret onnittelut kuuluvat kyllä myös sinulle! Hui ja Hanna on niin hyviä!!

Hanna kirjoitti...

Todellakin näin, suuren suuri kiitos kaikesta avusta kuuluu kaikille meitä auttaneille, tsempanneille ja tukeneille - joista yhtenä tärkeimpänä henkilönä tosiaankin on Pia :)

PiaP kirjoitti...

Nyyh :-)

Heidi kirjoitti...

Te ootte kummatkin niin ihania, nyyh