maanantai 18. heinäkuuta 2011

Tokottelut.. EI niin putkeen

Ei olisi vissiin kannattanut treenata, kun tuli sitten vaihteeksi tunnarissa ja muutamassa muussakin virheet.... Sitä tunnariakin vaan pitäisi jauhaa näköjään päivittäin, että malttaisi tehdä treeneissä aina oikein. No, palataan alkuun treeneissä..

Ensin seuraamista, nyt kokeilen (taas..vaihteeksi...jotain...) vahvistaa perusasentoa kaikissa mahdollisissa käännöksissä ja yhden askeleen siirtymisissä. Eli aina pitää olla oikealla paikalla ja saa siitä namipalkan. Väärästä huomautus. Vääriä tuleekin paljon, erityisesti oikealle kääntyeässä + liike seis on hetkessä liian edessä. Vasemmalle kääntyy hyvin ja on riittävän takana. Jumpataan nyt tätäkin.

Kaukojumppaa vain peruuttamalla ja erityisesti sitä sei-istua. Toi tuntuu kyllä nyt edelleen kivalta, läheltä!

Vähän liikkeestä seisomisen vahvistamista pallolla, sekä kävelystä että juoksusta.

Sitten 2kgn nouto taakse-vahvistuksella. Ekalla lintsasi, toisella teki erinomaisesti. 2 kgn kapulalla kierto + luovutus ja viereen siirtyminen. Tämä hyvä!

Luoksetulon stoppi kierrolla.. teki huonon. Reagoi, mutta ei lyönyt liinoja kiinni vaan löysäili. Uusinnalla parempi. Jossain kohden täytyy tuota taas uskaltaa vahvistaa apuohjaajan pallon heitolla, vaikka siitä tuleekin sitä taaksepäin kääntyilyä helposti. Otin myös kierrosta maahanmenon, sekään ei ollut paras mahdollinen..

Ruutuun menossa ensin merkillä pallo. Näki autosta, kun vein pallon merkin taakse ja meni merkille ihan huonosti... ikäänkuin palloa etsien. Hittolainen. Uusinnalla normi merkki... Ruutuun hyvin, taaskin malttoi kurvata ruudun sisällä ympäri eikä ulkona, siitä sitten stoppi! Hyvä. Palkkasin menemällä itsekin ruutuun.

OHjattu. Ja sielläkin virhe... merkki ihan hyvä. Mutta oikealta kaarsikin keskelle, kun siellä oikealla oli puskaa ja merkkejä - ei pysty menemään. Kele.. Uusinnalla pystyi.

Ja tunnarissa pitkä rivi ja nappasi ihan tyynenä oman viereinen. Ehkä vähän ärsyttävää?! Käytös kuin ennen vanhaan, eli vähän sinne päin työntekoa ja sitten vaan joku suuhun, kun haisee... Joup. Treeniä...treeniä...

Lopuksi eteenmeno pallolle. Ja yllättäen siitäkin tuli ihan vinksinvonksin suoritus, joten sekin oli uusittava...

Ehkä huomenna jo paremmat treenit?!

Ei kommentteja: