keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Jälki

Ja taas jälkitreeniä. Sama peuran täyteläinen ja nyt myös mustikankerääjistä täyteläinen paikka kuin viimeksi. Mutta meidän pojatpa olivat taitavia ja lapsetkin tänään oikein kilttejä :-).

Tuplalle kilsan mittainen kahden tunnin vanha jälki, jossa ideana vain vahvistaa keppejä. Keppejä oli seitsemän ja jälki itsessään helppo. Jana meni taas ihan käteen, nyt veikkaisin että marjan poimijat olivat enemmän "syyllisenä", koska Tupla ei osannut irrota eteenpäin vaan pyöri ihme ympyrää tyhjenetyssä mustikkavarvikossa.. No, janalta kuitenkin päästiin eteenpäin ja ykköskeppi jäi tässä sählingissä johonkin. Loput kuusi keppiä nostettiin varmasti ja itse jäljen ajokin oli varsin laskettelua. Loppupätkällä tuli jokin vaikea kohta, koska muuten vauhdikkaassa jäljen ajamisessa tuli taas selkeä rytmin muutos ja vauhti tippui varmaan puoleen, ilmeisesti siis jotain hankalaa siinä kohden maastossa oli, koska näyttäisi siltä että silloin Tupla hiljentää jäljen ajoa. Ja ihan lopussa sellaisella pienellä aukealla Tupla kiljahti ihan hirmuisesti kesken jäljestyksen, olin aivan varma, että kyy puri sitä. Tupla kuitenkin jatkoi matkaansa, joten annoin sen jatkaa jäljestystä ja seuraavalla kepillä sitten tutkin sen läpikotaisin. Mitään ei onneksi löytynyt ! En tiedä mihin itsensä satutti.

Mutta kyllä oli hyvät jäljennökset riista-alueella. Ei muutakuin sinne vielä jossain kohden uusiksi, sen verran komeaa metsikköä on! Ja mäkin löysin takaisin autoille vaikka ihan vähän  Huiskun jäljellä eksyinkin...

1 kommentti:

Hanna kirjoitti...

Hyvä että Tumppu kunnossa, metsä vaikutti kyllä paikotellen hyvinkin sellaiselta missä kyyt(-kin) viihtyisivät.. yh!