lauantai 18. kesäkuuta 2011

JK2 Harjavallasta

Tänään aamusta kohti Harjavaltaa, pakkasin taas tietty vauvan ja tarvikkeet mukaan ja matkalta vielä kyytiin sisko-Päivi. Ja vettä satoi, tunnelma EI ollut kovin hyvä.. Harjavaltaa kohden ajaessa onneksi vesisade hyytyi eikä kisapaikalla satanut vettä koko päivänä. Helpotti kummasti oloa!

Ensin jäljelle, nostin arvan, joka toi viimeisen avoimen jäljen ... onneksi avo-koiria oli VAIN neljä, joten ei tarvinnut odottaa kovin pitkään. Janan arvosteli Heikkonen ja meidän harmiksi jäi vastaanottamaan meidän keppejä juurikin kutoskepin kohdalle, joten palkat jäi antamatta koiralle... samoin en kehdannut hakea metsään jätettyä ykköskeppiä uudelleen vaikka aikaa olisi ollut vaikka muille jakaa.. Muutenkin ärsyttävästi Heikkonen katseli meidän jäljestämistä jo pitkän matkaa, kun maastoissa nyt sattuu näkemään...

Janan Tupla teki sinällään hienosti, suoraan ja vauhdilla, nappasi jäljen ja lähti ajamaan - takajälki :-(. NIinpä tietty. No, käännös ja uusi suunta ja niin sitä sitten lähdettiin. Eka keppi siis jäi, se oli n. 100m päästä janasta. En itsekkään sitä tietenkään nähnyt, vaikka aika halkoja noi kepit taas olivat. Kakkoskeppiäkään Tupla EI nostanut :-(, mutta ajoi niin jäljen päällä, että se oli helppo nostaa. KOlmosella jo huomautin, kun taas ajoi kepin yli. Loput kepit se sitten suvaitsi ihan nostaakin. Ärsyttävää. Jotain on nyt taas kepeillä tapahtunut, kun jälki vie mennessään ja kepit meinaa unohtua. Muutaman kulmankin Tupla tarkisti tooosi isolla lenkillä. En ollut missään nimessä tämän päivän jäljestykseen tyytyväinen. No se oli hyvää, että riistanjälkiä näkyi paljon, mutta eivät vissiin olleet tuoreita, kun ei Tupla niihin hairahtunut. Takajäljeltä lähti -4 pinnaa ja tosiaan toi yksi keppi sen -20, eli 146p.

Sitten esineisiin. Aika ryteikköä alkaa Harjavallan ruutu olla, koiraa ei näe yhtään. Tupla nosti heti keskeltä ruutua ekan esineen ja toinen nousi ihan lähes mun jaloistani vasemmasta etukulmasta. Tämän esineen Tupla TIPUTTI! Hohhoh. No, pisteitä vanha herra Antilalta 29. Joten maastosta 175.

Sitten tottikseen melkein suorilta käsin esineruudusta.
Tupla suoritti ensin, sakemanni narttu paikalla oloon. Hmm... todella huono seuraaminen, painoi ja pää vatkasi taas ylös alas. Ihmettelin, kun Heikkonen antoi kuitenkin erittäin hyvän, luulin kyllä että ei tykännyt yhtään. Istuminen oli erinomainen, kuulema nopea. Samoin maahanmeno, nyt ei törmännytkään ja siirtyi täyteen vierelle! Seisominen "reagoi nopeasti, mutta voisi seisoa jämäkämmin", olisko ollut erittäin hyvä. Tasamaa noudossa pelleili kapulalla (pyörätti tassuilla) ja puri takaisin tullessa ja oli ihan siinä ja siinä ettei irrottanut, täyteen viereen siirtyminen. Tämä oli vain hyvä. Hyppyesteellä rapsautti mennessä kynnet esteeseen ja mielestäni taas pyöräytti kapulaa, viereen täysi siirtyminen. Tästä erittäin hyvä. A-este taisi olla erinomainen kaikin puolin. Eteenmeno erinomainen - niin olikin, paitsi "saisi mennä nopeammin maahan". Paikalla olossa kääntyi kentälle päin lonkka-asentoon, erittäin hyvä. Yhteensä 94pinnaa. Heikkonen toki tykkäsi Tuplasta ja sen "energisestä ja vietikkäästä" suorituksesta. Nauratti kyllä, kun esim. jäävien valmisteleva osuus: "tiivis ja tarkkaavainen, valmisteleva osuus kunnossa".. Tiivis ainakin :-D.

Tottis ei tuntunut hyvältä. Oli koko ajan vähän sellainen olo, että mitä toi koira tekee. Se ei ollut täysin rentona suorituksen aikana. Ehkä tämä tiivis kisarupeama (tokot 1.6. ja 12.6., jälkikokeet 5.6. ja 18.6.) alkaa vähän näyttää jälkensä ja nyt onkin ihan hyvä ihan vain hetki treenailla...Tuplalle siis 269p, JK2 2-tulos ja 1.sija.

7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onnittelut vielä koularista! Kyllä mä uskon että tuo kisarupeama alkaa tuntua ja sitä myöden näkyä koiran tekemisissä - jatketaan siis reenejä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavasti onnea!

Loistavaa!

t.Tarja&Nomi

Katri kirjoitti...

Suuret onnittelut! Hienosti vedetty nuoren koiran kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Ootte te mahottomia:) Onnittelut!!

T: Riitta

Hiippari kirjoitti...

Paljon onnea vaan!!!

Heidi kirjoitti...

Lämpimät onnittelut Pia ja Tupla! Kyllä on hyvien tulosten kisarupeama teillä takana, hienosti tehty!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti! Teillä on kova tahti.

-Katja