lauantai 19. helmikuuta 2011

tokopäivää

Tänään vietettiin suhteellisen ihanan lämpöisessä Meirän hallissa tokopäivää Katin koulutuksessa. Mukava päivä olikin, toivottavasti kaikkien muidenkin mielestä :-).

Tumppu treenasi ennen varsinaista koulutusta Inton kanssa . Tupla aloitti idarilla. Seuraaminen vähän malttamatonta, mutta periaatteessa ihan ok. Jäävät sei-maa-is, maassa meinasi jäädä seisomaan... Joten se uusittiin. Lisäksi maassa ei meinannut millään pysyä suorana vaan heittäytyi ihan kunnolla kyljelleen, sitä jouduttiin hinkkaamaan. Jaa-a, pitäisiköhän toi ongelma poistaa sitten pää maassa -tyylillä.

Sitten ruutu, ensin vähän hämykäskyjä - hyvin. Sitten ruutuun taas vauhdilla ja takaa yli, enkä tuossa kyllä uskaltanut edes yrittää stopata. Stoppasin siis vasta, kun kääntyi jälleen mua kohden, jäi vähän turhan taakse ja odotin, että korjaa itse paremman paikan. Niin se korjasikin ja siitä sitten maahan. Loppuosa ihan ok. Toi ruutu vähän tökkii, tai siis tuo sinne meno... Ärsyttävästi taas on alkanut tehdä tooosi pitkälle yli taakse ennenkuin kääntyy. Välillä toi oli jo parempi ja nyt se on taas alkanut selkeästi mennä huonommaksi - dislike.

Tuon jälkeen vielä tunnari kisamaisesti, paitsi toisella oma-käskyllä. Rivissä kapulat. Ja nyt kun niitä nameja ei ollut niin taas vaihteeksi roiskasi yhden kapulan ketoon. Haistelu kuitenkin hyvä - yhdessä kapulassa kuolat kylläkin merkkinä melko tiiviistä haistelusta... Että nyt ollaan siltä osin tyytyväisiä, että oma tuli kivuttomasti. Mutta ei tämäkään mene ihan niinkuin toivoisin.

Inton kanssa yhtäaikaa "häiriöseuraamista". Melko ok. Käveltiin ristiin ja rastiin sekä lomittain Inton kanssa, mutta pojat ei kyllä toisistaan piittaa!

Kaukoja myös Inton kanssa "ristiin" ja yliylipitkällä matkalla. Tässä Tupla teki tavallista huolimattomammin, erityisesti maa-sei, jossa törkkäs itsensä eteen ihan selkeällä askeleella. Täytyykin alkaa taas tehdä pikkujumppaa myös muihin kuin vain tuohon sei-is liikkeeseen. Ollaan muiden kanssa oltu vähän laiskoja.

Tupla otti myös koulutettavien kanssa paikalla olot. Istumisen alussa tosi levoton, ihana Pinni-tyttö ilmeisesti aiheutti moista, mutta itse istuminen kuitenkin ihan rauhallinen. Pallo edessä, kun piilo oli ihan sivulla. Paikalla makuu myös levoton, vaihtoi kaksi kertaa lonkkaa :-/. Ja tällä toisella kerralla oli siirtynyt aika reilusti piiloon päin vinoon, nameista huolimatta! Kele. Näitä täytyy alkaa treenata!

1 kommentti:

riitta kirjoitti...

Ruudusta. Kipinä on tehnyt tota samaa ja sillä autto asiaan aika paljon se, että annoin mennä yli, jos meni ja odotin niin kauan, että tuli keskelle seisomaan (Kipinä yleensä aina päätyi lopulta takaa suoraan keskelle, mutta ei vaan malttanut ajoissa jarruttaa). Siitä kehuin, kutsuin pois ja laitoin uudestaan ruutuun. Pallon sai vain sillä, että pysyi koko aika ruudun sisällä eli ettei käynyt ensin takarajan yli. Toimi ainakin meillä eikä into mennä ruutuun ainakaan ole vähentynyt yhtään, pikemminkin päin vastoin.. :)

Ehkä ootte tätä tehnytkin aiemmin, en tiedä. Tsemppiä kokeeseen, jos vielä tsempit ennättää :)