lauantai 29. tammikuuta 2011

Voi tunnari minkä teit...

Tänään Hannojen kanssa hallilla.

Tein ihan ensin ulkona ohjatun - molemmat puolet tosi hyvin. Kyllä toi ahdas halli voi vaikuttaa osaltaan tuohon ohjatun ongelmaan... Eli pitää tehdä myös ulkona, jotta saa tilaa hengittää..

Tupla aloitti idarilla (ei paras mahdollinen liike aloittaa treenit...). Seuraamisessa vähän keuli, asennot sinällään oikein (maa-is-sei), mutta maassa kääntyi pahasti mun mukaani taakse - korjasin.

Luoksetulo ilman palkkausta kokeenomaisesti. Suulliset käskyt, huonohko stoppi, maahan meni ihan hyvin, mutta paino jäi taas kyynärpäistä inasen ylös, tästä uusi huomautus. Luoksetulon loppuosa suora, mutta perkeleen sivulle siirtyminen taas vajaa. Että voi olla vaikeaa tehdä kunnolla töitä! Tätä piti hinkata erikseen muutama erillinen ja löytyi se oikea sieltä nopeasti.

Sitten se tunnari, joka oli tänään surkeista surkein. Hannan kapulat (oli käsittääkseni uudet, eli ei mun hajua) ja Tupla teki tosi hyvän haistelun ja reagoi ja toi. Mutta väärän. Olin _aivan_ varma että tuo oikein. Ei tuonut. Uusinnalla toki onnistui.. Sitten tunnari hetken päästä uusiksi. Ja taas teki ensimmäisellä jotain ihan muuta kun toi oman. Ei v**%%&. Vielä lopputreeniin uudelleen ja koko asenne ihan väärä, sähläsi ja oli selkeästi vääränlaisessa painetilassa pystyäkseen tekemään rauhallisen tunnarin. Nyt olen tehnyt sen verran viime aikoina muutosta, että olen ottanut useamman tunnarin samassa treenissä. Tämän jätän nyt heti pois. Kotitreeniä jatketaan, tuskin niistä onnistuineista harmia on. En tajua miten tämä tänään oli näin vaikea?! Olisi voinut väittää, että tunnarit haisivat minulta, mutta ei sekään pidä paikkansa, joten ei auta muu kuin todeta, että nyt on tunnaripakka sekaisin. Ei hyvä.

Toisessa setissä Tupla pääsi ruutuun. Merkillä taas ekalla hieman vajaa, uusinnalla hyvä - palkka. Sitten ruutuun, joka olikin tosi hieno - palkka seisomisesta.

Metallilla kiertoja ja loppuosaa, joka on nyt ruvennut aukeamaan oikealle vinoon. Sain onnistuneitakin aikaan :-). Ja pitää nätisti luovutusasennossa. Sivulle siirtymisjumpassa taas ensimmäisen kerran vajaa... muut ok.

Seuraamista loppuun, tiukkaa huomautusta. Vaikeaa on, kun ei näe koiraa ellei kurki. Mutta joka tapauksessa asenne parempi, tekee töitä eikä humputa. Pään kanssa ongelmia esteiden lähellä ja merkkien lähellä, huomautuksella korjasi. SEuraamisen paikka toki on edelleen edessä, yritän toki sitä saada nyt samalla taakse, mutta ei se ihan hetkessä kyllä tule. Ensisijaisesti nyt pyrkimys rauhoittamaan liikettä, pitämään pää ylhäällä ja pakottamaan Tupla tekemään töitä humputtelun sijaan. Ja taaksekin päin yritetään sitä siinä samalla saada. Huuhhhuh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä tein joskus seuraamista niin, että apuohjaaja oli kaukana edessä. Tuijotin häntä ja hän näytti koko ajan kun hyvä ja heti kun huono, jolloin pääsin puuttumaan asiaan. Siis sovittiin ne merkit ja mitään sanallista kehua / torua ei apuohjaajan suunnalta tullut. Muutenkin Nomia on rauhoittanut, kun välillä ihan normilla suoralla muistutin nätisti uudella seuraa-käskyllä.

t.Tarja

PiaP kirjoitti...

Joo toi on kyllä hyvä apu asiaan! Apuohjaaja rukka :-)). Meillä toi uusi seu-käsky myös toimii.