sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hmm.. päivä kun kaikki sujui...

Vammalassa hallitreeneissä, ja tänään kaikki sujui. Myös se tunnari ...

Ensin Tupla teki ulkona (ahdas halli) ohjatun. Molemmat suunnat oikein bueno. Yhdellä merkki-lähetyksellä vissiin taas karkasi suun avauksesta tai m-kirjaimesta, mutta en ollut ihan valveilla, joten läpi meni..

Hallissa tehtiin ensin luoksetulo. Sini heitti pallon stoppen-käskyn kanssa yhtäaikaa. Tupla teki hyvän stopin eikä raukka tajunnut palloa :-). Näitähän ei olla Tuplalle tehty, mutta ei se mitään - stoppi oli hyvä. Sitten seisosta suoraan luokse, ok. Ja maasta loppuosa, mutta Tupla tekikin suoran luoksetulon ja pujahti jalkovälistä muka pallolle.. Heh.. tämä nyt oli kyllä joku väärinkäsitys, joten ei lasketa isoksi virheeksi :-D. Sivulle siirtminen vielä lopuksi, sekin ok.

Ruutu kisamaisesti. Oikein hyvä! Vielä häiritsee tuo maahan-käskyn jälkeinen pään pyöritys. Se pitäisi saada rauhoittuu. Uskallan varmaankin palkata pallolle myös maahan-käskystä, sitä on tehty todella vähän.

Tämän jälkeen tunnari. Kisamainen muutoin paitsi itse vein namit (olen tätä nyt kokeillut kotona muutamia kertoja) vasemaan reunaan "kaarelle", että saisin Tuplan a) rauhallisesti menemään kapuloille b) menemään sinne kapuloiden taakse. Nyt malttoi syödä kaksi namia ja jätti loput, mutta teki oikein erinomaisen tunnarin, joutui haistelemaankin lähes koko kierroksen läpi ennen oman kohdalle osumista. Tämä oli oikein hyvä!

Sitten vielä vähän kaukoja yleisön häiriköidessä. Vähän ihmetteli kovaa häiriötä, mutta teki vaihdot kyllä hyvin. Niistä namipalkkaa. En ollut taaskaan ihan täydessä kisamatkassa.

Ainiin, tehtiin myös paikalla istu. Oikein skarppi ja napakka!

Paikalla makuuta en tehnyt, kun käskyttelin muut ja tein heille luoksepäästävyyden. Tupla teki kyllä makuun aikana vielä vähän seuraamista, jossa olikin pitkästä aikaa palloja maassa. Olipa vaikeaa luopua niistä! Tätäkin voisi taas muistaa välillä tehdä.

On tämä ylä- ja alamäkeä. Tänään onnistui kaikki. Eilen oli sen tunnarikatastrofin jälkeen kyllä aika sekaiset fiilikset.. No, näillä mennään.

Ei kommentteja: