torstai 9. joulukuuta 2010

Hallittelut

Tänään tokoiltiin Katin ja Inton kanssa kurssin jälkeen.

Tupla aloitti askelseuraamisilla, siis ihan pari askelta ja stop tai käännös. Ei oikein sujunut tänään. Tuli taas haukahtelua ja muutenkin tosi levotonta. Oli varmaan tyhmä idea aloittaa autossa kökkimisen ja Inton treenin seuraamisen jälkeen heti noilla vaikeilla. Pitäisi toki osata ja pystyä tekemään noita heti alkuunsakin, mutta tänään oli noissa aika huono.

Sitten idari. Is-maa-sei järjestys ja ekan kerran liikkuri mukana. Asennot oikein, mutta varsinkin istumisessa melkoista vääntyilyä. Seisomisessa jätin pallon eteen, että pysyi suorassa. Mutta kiva, että edes asennot onnistuivat. Ei se seuraaminenkaan todellakaan ollut hyvää, levotonta ja taisi vähän käännöksessä vetää taas ylitse. Mutta hyvä alku tai jotain :-D.

Tämän jälkeen harjoiteltiin luoksetulon alun paikalla pysymistä. Kati jäi ihan viereen seisomaan ja Tupla laitettiin nurkkaan maahan. Nytkyi ja lopulta itseasiassa nousi jähmeästi ylöskin, kun Kati käskytti ja minä en kutsunut! Pääsinpä heti puuttumaan tähän virheeseen! Uusinnalla pysyi, mutta ekalla käskyllä vieläkin vähän nytkähti, sitten rauhoittui. Pitäisi vaan muistaa tehdä näitä.

Ruutu. Olin ensin ottamassa voi-ruutua, mutta sitten iloisin mielin muistinkin, että haaa- merkin kauttahan tämä tehdään :-D. Hyvä merkille meno, siitä pallo. Uusinta myös hyvä ja siitä hyvä ruutuun meno - pallo seisomisesta. Pikkuisen ehti taas stepata seisomisessa, äh.

Sitten tehtiin vielä ohjattu. Vasen haku. Eka merkille lähetys meinasi menna suoraan kapulalle, mutta muisti kurvata itse merkille ;-). Tästä kehu suullisesti ja uusinta siten, että Kati vei kapulat uudelleen. Nyt hyvä merkki - tästä pallo palkaksi! Ja taas Kati uudelleen liikkuroimaan ja nyt hyvä merkki, ihan hyvä vasemman haku ja vauhtipalkka.

Vielä tunnari. Koko hallin pituudelta matkaa, normi määrä kapuloita. Ja juoksi juuri niin tökerösti kapuloille, kuin arvasinkin! Singautti yhden kapulan parin metrin päästä, otti suuhun, tuli takaisin kapuloille, tiputti ja toi oman... Toi on Tuplalla kyllä oikeasti olemassa oleva  riski, kun se sinkoaa noita kapuloita miten sattuu. Pitänee alkaa työstää.. Teenkö niin, että opetan sen tulemaan nätisti kapuloiden taakse esim. nami"kasalla" vai opetanko sen vain seisahtumaan nätisti ennen kapuloita... kas siinä pulma. Tekee tuota välillä siis kisamatkaltakin, ei ole vain pitkän matkan ongelma. Toisella yrittämällä taas singautti kapulan, mutta nyt vain kosketti/haistoi sitä ja antoi olla, nosti hyvin omansa. Tästä tuli jo pallo palkka.

Lopuksi Inton kanssa yhtäaikaa vähän kaukojumppaa. Ihan vaan namilla, aika kivasti :-).

Ei kommentteja: