tiistai 16. marraskuuta 2010

Voi voi voi kisat

Höh. Ehkä me jäädään junnaamaan voittajaluokkaan loppuiäksemme. Tänäänkin taas nollattiin kaksi liikettä, kuten ennenkin. Koe oli Tamskin hallilla, tuomarina Jaana Tala. Ennakkoon odotukset tuomarista olivat sellaiset, että ei pidä Tuplan tyylistä, mutta enpä tiedä. OIkeastaan oli aivan ansaitut pisteet eikä jäänyt kyllä huonoa sanottavaa tuomarista. Eikä järjestelyistä :-).

Alkoi paikalla makaamisella. Tupla vaihtoi lonkalle ja samalla haisteli. Tästä 8,5. Meni maihin itseasiassa naapurin käskyllä :-O, mutta tätä ei kyllä arvostelussa huomioitu. Nousi ylös hyvin. Sinällään paikalla olo oli rauhallinen, varmastikin rauhallisempi kuin kaksi edellistä voi-koetta.

Yksilöliikkeet alkoivat ruudulla ja muutenkin olivat sekoitettuna, tehtiin yhdessä satsissa. Ruutuun lähetys hyvä ja meni lujaa, kääntyi ruudun ulkoa takaisin sisään, mutta tulikin vähän tavallista enemmän tai itseasiassa vauhdilla eteen. Olin kuitenkin riittävän hereillä ja hyvä stoppi. Mutta tuli siis turhan eteen. Mietin nanosekunnin, että jos tekee huonon maahanmenon, on ylitse, mutta päätin, että tekee hyvän maahanmenon. Niin teki. Ja etureunasta ei paljon jäänyt vajaaksi. Rauhallinen ruudussa makuu, ihan hyvä sivulle siirtyminen, paitsi pieni lenkki oli vielä pakko tehdä sivulla. Tästä 8.

Seuraaminen 6,5 :-O. Melko Tuplamaista. Paitsi että kaiken muun yliyrittämisen ja pään keikkumisen lisäksi haukkui sivusiirtymisessä ja pakissa... Seuraamisessa vaikeutti, kun en meinannut millään kuulla liikkurin pikku piipitys käskyjä!

Luoksetulo 10! Tämä oli oikeasti aika hieno. Vauhtia olisi voinut olla varmasti vielä lisää, mutta hieno oli loppuasentoineen päivineen.

Tämän jälkeen hyppynouto, 9. Se oli hyvä! En tiedä mistä piste lähti, mutta loppuasentokin onnistui.

Sitten tunnari 0. Meni ihan väärällä asenteella, teki mieli sanoa uusi OMA ennen tunnareita. Ehkä olisi pitänyt... Nosti heti ensimmäisen ja kantoi hetken suussaan, kun jatkoi haistelua. Toi omansa.

Sitten kaukot 7. Tosi hyvä keskittyminen, selän taakse jäi yleisö. Vaihdot napakat ja nopeat, hyvä keskittyminen asentojen välissä. Tuplalle hyvä suoritus, edelleen eteen liikkumista sei-is ja sei-maa, mutta se ei nyt olisikaan voinut ykskaks onnistua kokeessa. Erityisesti sei-is oli jo aika hyvä!

Tämän jälkeen metalli 10. Se oli hieno :-). Kapula lensi oikealle reunalle ja tämä mahdollistaa Tuplalle hyvän noston. Kaunis luovutus ja jälleen hieno sivulle siirtyminen!

Sitten vielä liikkeestä istumisesta nolla. En ehtinyt antaa edes käskyä, kun oli maissa :-O. Vaihtelu virkistää....

Kokonaisvaikutus 9. Tuomari piti innokkaasta ja iloisesta tekemisestä, mutta muutama "ylivuotaminen =haukut" tiputtivat ysiin. Voih, tulos oli taas paska, mutta Tuplan asenne ja tekemisen meiniki saa kyllä hymyilyttämään. Ärsyttää, että tästä voittajasta ei nyt päästä eroon, mutta minkäs teet, ykkönen se tästäkin luokasta on otettava, ei auta mikään.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon luoksetulon oisin tahtonut nähdä, mahtoi olla upea!

Tsemppiä ja treeniä vaan lisää, kyllä se siitä!

Ettekä mihinkää voiluokkaan jää...

t.Tarja&Nomi

Heidi kirjoitti...

Kade tuosta luoksetulon kympistä ja olihan teillä moni muukin liike mennyt tosi hyvin :-). Joten treenit jatkuu ja evl pian kutsuu
terkuin Heidi S

Hiippari kirjoitti...

Kivan näköistä, iloista tekemistähän se oli! Ruutu oli hieno, mutta milliäkään ei olisi saanut olla edempänä. Luoksetulo oli ihan VAU :) Tunari ja maahanmeno istumisessa ja levoton seuraaminen meni minusta ihan liian yrittämisen/ylivireen piikkiin.
Tala on aika tarkka, mutta en minäkään Tuplan hyppynoudossa mitään miinustamisen arvoista nähnyt. Yksi koira pureskeli kapulaa voimakkaasti, mutta sai silti kympin. En tiedä, eikö tuomari huomannut vai eikö välittänyt.

Anonyymi kirjoitti...

Koko ajan tulee lisää kokemusta.
Ja rutiinia. Ja pitäähän yleisöllä olla kivaa:)
Terv voivoi-luokasta vasta uneksivat Oili ja Zipu

PiaP kirjoitti...

Kiitos lohduttavista kommenteista :-). Harmitusta vielä vähän ilmassa, mutta treenit jatkuvat tänään :-)

Susan Miiro kirjoitti...

Tsemppiä seuraavaan voi-kisaan! Usko pois se 1'nen on lähempänä, kuin luuletkaan =D