maanantai 15. marraskuuta 2010

Tokottelut

Kurssin jälkeen Hannan kanssa tokottelut ihanasti sisällä kuivassa!

Tupla teki taas alkuun vartin seuraamista... no ei ihan, mutta melkein. Kyllä se taas parantui, alku oli melkoista säätöä, mutta pikku hiljaa... Huomenna täytyykin ennen kehään menoa vissiin seuruuttaa melkoinen tovi...

Sitten luoksetulo. Ensin stoppi, aika kiva - heti pallo palkaksi. Sitten stopista loppuun asti luokse, vähän meinasi ennakoira maahanmenoa. En tehnyt sitä sitten ollenkaan.

Ruutu, hyvä paikka, osasi mennä maahan käskystä. Yksi ruutuun meno siten, että sai stopista palkan. Loppuosa tosi hyvin, vaikka loppuosa mentiin aivan Huisku-rukan nenälle. Ei haitannut :-).

Seuraavassa setissä liikkeestä istu, oikea asento! Kiva!

Hyppynouto, pylly pysyi maassa ja ihan hyvä tuonti. TOsi tiivis luovutus ja inasen oikealle vino. En uusinut tätä, mutta pitäisi luovutuksia ja siis tota loppuosaa nyt ottaa työnalle, meinaa aina olla johonkin päin pikkuisen vino.

Sitten tunnari. Klo 12 oma, meni heti sille, muttei nostanut vaan jatkoi hätäisesti muiden haistelua ja koski muihin, yhtä nosti. Toi kuitenkin reippaasti oman. Uusinta vielä kotona ennen iltaruokaa, nyt rauhallisempi työskentely ja oman tuonti, vaikka nytkin haisteli kertaalleen kaikki läpi.

Loppuun kaukoja, ensin peruutusta (taas kääntyi koko ajan oikealle) ja sitten asentoja. Lopuksi vaihtoja myös pitkältä kisamatkalta. Yrittää kovasti tehdä oikein, nyt osasi jo melko hyvät taakse"työnnöt", mutta ei vieläkään ihan oikeat.

Ei kommentteja: