sunnuntai 10. lokakuuta 2010

PIkku treenit

Teemu ja Noora käyttivät Viskin ja Tumpun pidemmällä iltalenkillä. Mä otin sen jälkeen pikku pihatokottelut.

Aloitettiin noudolla. Tässäkin nyt puree luovutusasennossa. Mistähän tämä on oikein tullut.. Tunnariongelma tuo on ollut aina, mutta ei niinkään noudossa. No, pitoa sitten harjoiteltiin. Vauhti noudossa on hyvä. Tehtiiin myös kiertojen kautta.

SItten luoksetuloa. Ensin stoppi, hyvin. Tästä palkka ja sen jälkeen maahanmeno, jonka v***u taas tuli läpi. Nyt sai kyytiä tästä. Ja sitten uusinta, ja liikahti "tänne"-käskyllä metrin ja hyppäsi maahan... huoh. Ja uusinta, nyt pystyi liikkumaan ihan hyvin ja käskytin kuin käskytin maahan. Hyvin. Sitten vielä uudelleen seisosta maahan, hyvin. Sen jälkeen maasta loppuosa niinikään hyvin. Lopuksi vielä kokonaan suora luoksetulo, sekin hyvin.

SItten ruutuun. Nyt on paikka siirtynyt taas ihan siihen oikeaan reunaan ja lisäksi vielä turhan edessä. Saattoi johtua myös siitä ettei ollut ruudun nauhoja, se on Tuplalle paljon vaikeampaa silloin. Muutama uusinta ja lopuksi vielä suoraan pallolle meno. Yksi loppuosakin, jossa osasi tulla hienosti sivulle seuraamaan.

Vähän seuraamista. Nyt muutoin painoi. Tönäsin sen pois ja lopetti painamisen. Ruutua kohden mennessä kontakti huononi, tästä huomautus. Palloja oli maassa, perusasennot toooosi hitaat. Ei oikein meinannut huomautuksellakaan parantua.

Ennen iltaruokaa vielä tunnari, jossa paljon kapuloita. Ei mitään ihmettä, tosi varma ja hyvä haistelu, nopea reagointi ja normi tuonti. Tämä on pihaliikkeenä niiiin hyvä.

Ei kommentteja: