tiistai 12. lokakuuta 2010

Hallitreeniä

Kurssieni jälkeen Tuplakin pääsi touhuamaan. Hiekka taas pöllysi jo sen verran, että pahin treeni-into oli muutamassa tunnissa laantunut. Halli on paremmassa kunnossa kuin viikko sitten, mutta edelleen hmmm... huono.

Tupla aloitti Sarin valmiiksi tekemällä tunnarilla. Viitisentoista hämyä sikin sokin ja vein itse oman joukkoon. Haistoi yhtä, haistoi toista ja se olikin jo oma - hyvä reagointi ja itseasiassa varsin rivakka tuonti. Hyvä Tupla! Vaikka mieluummin tekisin harjoituksia, jossa joutuu etsimään omansa enemmän kuin tuo nyt tehty, mutta hyvää on se, että kuitenkin luottaa itseensä ja nostaa heti oman, vaikka osuu noin nopeaan kohdalle.

Tunnarikapulat jäi maahan ja otin ruudun tunnareiden "läpi". Tupla lähti kuin nappi housusta ja liiras tunnareiden kohdalle liinat kiinni. Jäi haistelemaan ja haistelemaan, annoin uuden ruutu -käskyn ja jatkoi haistelua (mikä mukavinta - ei koskenut mihinkään), vasta kolmannella ruutu-käskyllä ymmärsi mennä ruutuun. Tästä kuittaus, mutta ei palkkaa. Uusinta. Nyt pysähtyi taas tunnarille, mutta jatkoi itse ruutuun - hyvä paikka tästä palkka. Vielä kolmas kerta ja nyt meni suoraan ruutuun ja hyvä paikka, josta palkka.

Sitten luoksetulo.Stoppi hyvä, palkka. Sitten stopista maahanmeno, lähti liikkeelle ja oli heittäytyä heti maahan :-((, annoin heti uuden tänne-käskyn, koska en vain halunnut sen tekevän maahanmenoa. Oli ehkä tyhmä ratkaisu. No, tuli kuitenkin luokse. Ei erityisesti tästä muuta palkkaa kuin kuittaus, että hyvin tulit... Sitten uusinta seisosta luokse, nyt tuli hyvin luokse asti. Uusinta vielä kerran ja tavallista pidemmän matkan päähän maahan - meni hyvin. Tätä täytyy nyt hinkata kyllä. Lisäksi vielä maasta loppuosa, aika kiva, vähän turhan syvälle haaroihin tuli, kun kuvitteli kaiketi pääsevänsä läpi palkalle.

Liikkeestä istumista pari kertaa, ihan hyvin.

Kaukoja. Ei toimi oikein kauempaa. Ei vaan tee taakse riittävästi. Olen nyt läheltä ottanut sille sei-maa -liikkeeseen "ylimääräistä" pakittamista, eli sen pitää ihan oikeasti liikkua taakse siinä liikkeessä. Näin yritän saada sen paremmin tekemään taakse sen liikkeen, vaikkei "oikeasti" saisikaan liikuttaa takajalkoja. Nythän se mielellään tekee tämän liikkeen inasen eteen. Samoin siis kuin sei-is, joka onnistuu nykyään jo satunnaisesti kauempaa. Turhautuessaan alkaa helposti myös tehdä maa-sei niin, että ottaa askeleen eteen, tätä nyt en pidä ihan hirmu isona ongelmana, koska liittyy vähän liikeen jauhamiseen... Ei tietty saisi silloinkaan. Kaukoja vaan pitäisi joka ikinen päivä tehdä...

Ei kommentteja: