sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Jälki ja esineet

Voisinpa sanoa, että alkaa Tuplan maasto olla aika hyvällä mallilla. Vaikka nyt tulisi lumet (toivottavasti ei), jäätäisiin ihan hyvillä mielin odottelemaan kevättä ja ehkäpä ekoja jälkikisoja...

Tänään treffattiin Heidi ja Aron Sääksjärven ruuhkaisissa metsiköissä. Heidi teki Tuplalle tosi kivan jäljen, siinä oli jo haastetta ja matkaakin ehkä avoimen (?) verran - siis huippu treenijälki! Matkaa on vaikea hahmottaa ilman mitään laskureita. Jälki vanhentui reilun tunnin, ei ehkä ihan puoltatoista tuntia. Janallakin oli jokunen kymmenen metriä matkaa, mutta janan lähetys epäonnistui. Alueella oli vilkas hakurata (minulle uusi tuttavuus!!) ja janaa Tupla ei selkeästi oikein hahmottanut, vaan lähti heti ajamaan "jotain jälkeä", joka ei ollut oikea. Vein lähemmäksi oikeaa jälkeä ja hyvin nappasi jälleen oikean suunnan tästä oikeasta jäljestä :-). Sitten alkoi jäljestys, joka oli ihan yhtä pätevää, vauhdikasta ja keskittynyttä loppuun asti. Todella hyvä suoritus. Terävässä kulmassa pieni tarkistus, mutta hienosti handlasi senkin, vaikka luulinkin, että lähtee ihan väärään suuntaan - onneksi mä en tee siellä liinan perässä yhtään mitään :-). Kuusi minikeppiä, josta kolmonen jäi johonkin suoralle pätkälle, muut nousivat oikein hyvin. Reipas poika, hieno poika!!

Esineetkin ehdittiin tehdä ennen jälkiä. Tupla teki töitä vippulat vinkuen ja esineet nousi nopeasti. Viimeistä esinettä nostettaessa Tupla lähti ihan 90 astetta väärään suuntaan, alueelta ulos (tämäkin olis sitä hakualuetta) useaan kertaan. Kutsuin pois ja lopulta vähän tarrasin poskistakin, kun ihan oikeasti ei saa noin rajusti vinoon singahdella. Sitten kävikin tsäkä, seuraava lähetys ja otti hienosti lennosta hajun etuesineestä. Siihen oli hyvä lopettaa. Esineruudussa ei tehdä ihan suoria pistoja, mutta se tehdään sitäkin suuremmalla sydämellä ja asenteella!

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Kiitos Pia blogikommentistasi.
Saat meistä Aronin kanssa jälki/ esine/ tokoseuraa anytime :-)Treenihimo/ tarve jäi eilisestä ja Tuplan esineruudusta sain selkeän vision millainen ihannesuoritus pitäisi olla, jos ei lasketa niitä oikean etukulman poikkeamia.
Terkuin Heidi