tiistai 5. lokakuuta 2010

Hallikausi alkaa

Eilen oli ensimmäiset Haukku Apila -kurssit Meirän Hallilla. Kylläpä hävetti viedä maksavat asiakkaat sinne. Hallin kenttä oli todella paskassa kunnossa, toivottavasti sille tehdään nyt jotain, muutoin ei ihan hirveästi kyllä innosta hallitreenaus.

Tupla otti seuraamista. Se alkaa kyllä olla taas kontaktiltaan parempaa, mutta en tajua miten saan siitä rauhallisemman ja levollisemman. Jos vielä joskus pentu tulee taloon, ulkoistan seuraamisen jollekin.

Sitten tunnari. Parikymmentä hämykapulaa ja oma siellä joukossa. Teki töitä tarkasti ja reagoi heti omaansa ja toi. Taas yksi onnistunut lisää :-).

Sitten luoksetulo. Eka stoppi tosi hyvä vaikka vauhtia oli melkoisesti. Hiekka vaan pöllysi kun löi liinat kiinni. Miksei se aina voi tehdä noin? Sitten seuraava läpijuoksu seiso-asennosta. Seuraava seisosta maahan, tuli läpi!! Tästä kunnon palaute ja seuraava maahanmeno olikin sitten lähes äitinsä maahanmenon veroinen ;-). Lopuksi vielä maasta läpi loppuun.

Lopuksi vielä ohjattu itse liikkuroimanani kahdella kapulalla. Oikea ja keskimmäinen. Ja tietty oikeaan haku. Ensin merkki, tosi hyvä! Sitten uudelleen, edelleen hieno merkki, ja siitä oikealle haku ja lennosta palkka. Hienosti kaarsi oikealle kunnon kaaren. Hyvä Tumppu!

2 kommenttia:

Hiippari kirjoitti...

Hei! Toi ulkoistaminen on hyvä ajatus. Mää voisin ulkoistaa Hiskin seuraamisen myös jollekin seuraamiseen erikoistuneelle asiantuntijalle.

Hanna kirjoitti...

Täällä yksi ulkoistaja lisää :P