perjantai 15. lokakuuta 2010

ARgh

Eilen hallilla pienet treenit kurssin jälkeen. Olisi voinut jäädä ottamatta. Oli taas pölyä sen verran ilmassa, että fiilis ei ollut paras mahdollinen.

Kasvattaja-Riitta videoiden näkemisen jälkeen antoi heti ohjeeksi ottaa nyt namiseuruuta. Jos se vaikka sillä rauhoittuisi. Namithan ei ole koskaan Tuplaan tehonneet, päin vastoin. En saa sitä imuttamalla pitämään päätä ylhäällä enkä muutenkaan skarppaamaan. Eilen kuitenkin kilttinä kasvatin omistajana yritin :-). Jotenkin tuo nami nyt vähän auttoi siihen, että pää oli rauhallisempi, lisäksi kielsin kun sukelsi ja vatkasi päällä. Vähän hämmentyi, mutta skarppaantui kyllä. En tiedä, yritän nyt kuitenkin kuurina tätä ainakin hetken.

Sitten metallinouto, ihan jees, ei mitään ihmeitä.

Taina oli tehnyt meille tunnarin valmiiksi, matka pitkä ja kapulat ympyrässä, n. 10 kpl. Tupla meni _jälleen_ ihan liian kovalla vauhdilla ja nyt sitten lennätti yhden kapulan kaaressa hallin mattoa pitkin. Ja mitä tekee Tupla. Lähtee kapulan perään ja tuo sen mulle :-(((. Voi hemmetin hemmetti. Ei auttanut kuin uusia... Treenien lopuksi tein vielä uuden tunnarin kokonaisuudessaan, nyt onnistui. Voi perse..

Liikkeestä istumista parit setit, ihan ok.

Kaukoissa vain vaihto+palkka. Oli se taas säätämistä. Jäipä huono fiilis näistä treeneistä. Kaiken lisäksi Tupla nuoli (??) hallin mattoa, siinä oli joku ihana pieni märkä läntti. Liekö ollut jonkun herkkutytön haisut. Maanantain treeneissähän meillä on ollut juoksuinen narttu housut jalassa hallissa (on lupa olla niin) eikä Tuplaa ole häirinnyt sen tekemiset tai olemiset yhtään.


Tässä vielä vähän luoksetulotreeniä:






Ei kommentteja: