sunnuntai 26. syyskuuta 2010

PM-kisoissa

Ohjasin Riitan Onnia Nokialla pm-kisoissa tottisosuudessa. Meni aika lailla kuten ajateltiin, tuloksena 77 p. Maastokaan ei ihan nappiin, joten tyytyminen oli kakkostulokseen (esineitä kaksi pisteitä ei tiedossa, henkilöt 156), valitettavasti siis haaveilema kva ei onnistunut tänään..

Pm-kisoissa tottiksissa nähtiin Veetin ja Hannan AIVAN HUIPPUsuoritus! Ei mitään liikaa. Ei mitään liian vähän. Todella hieno. Tuloksena 99 pinnaa ja taatusti ansaitusti. Pieni rapsautus hyppyesteeseen tiputti sen verran ettei Jani voinut kait sitten antaa 100 pinnaa. Hui ja Hanna teki myös ihan huipun, todella siistin suorituksen 95p! Se oli hienon hieno - hyvä tytöt!!!


Tupla hengaili kisapaikalla mukana. Kuunteli paljon ampumisia, jossa korvat kyllä meni taakse solmuun, mutta lähinnä ilmeellä "WTF - mikä se oli". Ampumisten jälkeen se olisi kovasti halunnut mennä katsomaan ampujamiestä, että mikä oikein on hätänä, kun tommosta ääntä päästelet :-o.

Tupla myös treenasi. Hanna teki meille tunnarin. Jee-jee-jee, onnistui. Ei nostellut edes vieraita, mutta haisteli kyllä kovasti tarkkaan, myös vähän maata vierestä, ennenkuin teki ratkaisun. Hyvä!

LIsäksi vähän seuraamista. Alku taas aika pompottelua, sitten tasaantuu tekemään töitä. Lisäksi hyppynouto tokoesteellä, hyvä suoritus. Ja lopuksi piiiiitkä luoksetulo ilman stoppia. Pienet kivat treenit.

Oli mukava päivä pk-tunnelmissa. Tottiksia oli kiva seurata, varsinkin kun hyviä suorituksia näkyi paljon ja toisekseen se, että tuomarilinja oli kyllä oikeasti asiallinen! Jäi kiva fiilis :-). Ehkä ensi vuonna ollaan jo itsekin kilpailemassa?

Ei kommentteja: