lauantai 25. syyskuuta 2010

ILTATOKOT

Takapihan, tai oikeastaan etupihan iltatokottelut. Ensin metallilla pari noudon loppuosaa eri kulmista, kivasti. Piti tosi hanakasti kiinni kapulasta! Sitten seuraamista, tein paljon käännöksiä ja rytmin vaihdoksia, toimi aika hyvin. Ihan pari pientä kontaktin menetystä, mutta selkeästi alkaa luottamus Tuplallakin tulla takaisin tähän liikkeeseen. Toivottavasti se ei tuo painamista takaisin..

Sitten stopit kiertämällä, ensin stoppi suoraan pallolla pysäytys. Tupla taisi itsekin yllättyä :-). Toinen olikin sitten maahanmeno, sekin hyvin. Tästäkin lelupalkka, mutta ei heittämällä vaan antamalla.

Sit ruutua, ilman palloa - hyvin. Pari paikan hakua lähempää ja eri kulmista, hyvin. Loppuosan seuraamista puun kierron kautta, tuli lujaa, mutta jarrasi hyvin, kun annoin pienen käsiavun.

Tämän jälkeen hyppy metallilla, vino heitto oikealle. Hienosti hyppäsi mennen tullen! Ja luovutuskin hyvä, myös sivulle siirtyi täyteen asentoon. Tästä ei lelupalkkaa, pelkät kehut. Ja suoraan tunnarikasaan, jonka Jouni oli meille askarrellut valmiiksi. Hämyjä kymmenkunta leväällään ja seassa yksi (oho, yllättävää..) oma. Hieno suoritus - haisteli tarkasti kaikki läpi, myös vähän ympäristöä, lopulta päätyi oman kohdalle, tarkisti viereisen ja nosti oman ja toi. Hyvä Tumppu!

Iltaruoka vielä namipaikallaolon kautta. Jees, hyvin skarpisti pysyy suorassa eikä lötkähdä lonkalle. Eikä haistele.

Ei kommentteja: