perjantai 10. syyskuuta 2010

Marian tokotreenit

Ensin paikalla olot, menivät ihan hyvin. Makuussa voisi kokeilla makkarahäiriötä, jos sillä saisi tuon lonkka-asennon pois. Toinen vaihtoehto on, että opettaisi alkujaankin ottamaan lonkka-asennon tai kolmas vaihtoehto että opettaa sen lonkka-asennon kokonaan pois. Muutoin hyvät molemmat paikalla olot.

Liikkeenä seuraamista. KOkeiltiin Tuplalla kainalopalkkausta, tuntui ihan kivalta. Saisi ehkä sitä paikkaa taaemmaksi, kun lelu tippuu palkaksi taas siihen selän päälle. Lisäksi tuo on aika vaivaton palkkaustapa multa. Katsotaan nyt, jostain syystä tämä kainalopalkkaus aiemmin otettiin meidän ohjelmasta pois, en muista miksi..

Otin myös hyppynoudon ja liikkeestä istumista, nämä hyvin. Kaukojumppaa myös. Lisäksi tunnari, joka tehtiin ison peilin eteen. Tupla-rehveli katsoi peiliä ja yritti kiertää sen taakse :-D, meni pasmat sekaisin, kävi aina välillä haistelemassa tunnareita ja taas oli kyräiltävä, että kuka siinä oikein peilistä häntä katselee :-D. Ja vääränhän se toi, heitin takaisin uusintakierrokselle, toi oikean ja täytyi vieläkin vähän kyräillä peiliä. Kokonaan uusiksi ja nyt toi ensimmäisellä oman. Kotipihassa ollaan tätä hinkattu, nyt taas oikeita.

Ei kommentteja: