lauantai 11. syyskuuta 2010

Bh

No, se on nyt sitten suoritettu! Koe oli Kangasalla, tuomarina Jani Heinilä. Me oltiin numerolla 8, joka tarkoitti viimeistä "paria" ja se suoritettiin kolmen kimpassa. Tupla eka paikalla oloon. Ei mitään ihmeellistä, vähän katseli suorittavaa koiraa, mutta tosi rennon näköisenä makoili. Meni maahan hyvin ja nousi ylös hyvin, ehkä vähän hmm...varasti sivulle? Sitten lepovuoro ja tämän jälkeen liikkeet. Kytkettynä seuraaminen ja vapaana seuraaminen olivat  erittän hyviä arvostelultaan. Kuulema saisi tehdä rauhallisemmin ettei näyttäisi niin levottomalta - älä :-p. Varsinkin kytkettynä oli kyllä kamalaa, välillä tuntui että nappasi remmiinkin, mutta ei nyt sentään. Vapaana seurasi jo aika kivasti, mutta se kontakti kyllä petti pieniksi hetkiksi useaan kertaan. Tässä on joku pielessä. Henkilöryhmät ihan moitteettomat. Liikkeestä istu erinomainen, sain hyvin itseni rytmitettyä ja käskyn oikein. Liikkeestä maahanmeno erittäin hyvä. Meni maahan vähän huonomminkin kuin normaalisti, teki sellaisen pienen ihmeellisen sivupomppasun, kun meni maihin. Luoksetuloon käytin uutta Tupla käskyä, ja se juoksi lähes jalkovälistä läpi. Siitä oli aika hankala siirtyä sivulle, kun se muutenkin on hankalaa, joten tästä loppusählingistä arvostelussa sitten mainittiin.

Kaupunkiosuudessa heti alusta alkaen huomasin ettei tässä mitään hätää ole. Tupla mennä pompotteli ja haisteli puskia eikä se kiinnittänyt sen paremmin lenkkeilijöihin kuin koiriinkaan huomiota. Ihan hyvä näin!

Kyllä oli taas hyvä nähdä, että ihan ihmeitä ei tarvi osata että pääsee bh-kokeesta läpi. Hohhoijaa mitä suorituksia osalla oli. No, aina ei voi olla kovin pätevä, ei koirat eikä ohjaajat. Onneksi mitään pahaa ei tässä bh-kokeessa sattunut kellekkään, se on aina hyvä homma!!

7 kommenttia:

Hiippari kirjoitti...

Tosi paljon paljon onnea BH-kokeen suorittamisesta! Siitä se PK-ura sitten urkenee ;)
Kaarina

Hanna kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta eskarin suorituksesta niin super pätevälle Tuplalle :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut pätevälle Tuplalle ja ohjaajalle!

t.Tarja & Nomi

Heidi kirjoitti...

Hieno juttu, että selvisitte bh:sta hengissä :-)
Ja onnea oikein paljon!

Katri kirjoitti...

Onnittelut BH Tupla ja ohjaaja!

Heidi kirjoitti...

Hirmuisesti onnea BH:n läpäisystä! Kyllä meillä sitten on hyvät pennut :D

Zacin treenit kirjoitti...

Onnea BH Tupla ja ohjaaja :)